ja tem uważam ze nie powinno sie miec sekretów przed ukochanym.. najwazniejsza jest w zwiazku szczerosc, i dzielenie sie wszystkim. a uwazam, ze wszystko predzej czy pozniej wyjdzie na jaw, i kazdy sekret sie wyda (oczywiscie mowie tu o rzeczach znaczacych).
ja nie mam sekretow, mowie prawde, i oczekuje ze nie bede okłamywana:)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6236 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-04-08, 07:06
POPIERAM w 100%
ja tez nie mam sekretow przed T. bo ja po prostu nie potrafie go oklamac a jak probuje to i tak za chwile wszystko mu powiem zawsze sama z siebie sie smieje a z reszta lube wszystkim sie z nim dzielic i mysle ze z drugiej strony jest podobnie tak to juz w milosci bywa...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Dołączyła 233 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-08, 08:26
Jestem z moim polowkiem juz bardzo dlugo i nie mielismy przed soba nigdy tajemnic.
Nie bylo to latwe, bo czasem prawda byla paskudna, ale wole miec czyste sumienie, bo predzej czy pozniej prawda i tak wyjdzie na jaw.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-08, 18:53
myślę, że faceci nie trzymają sekretów celowo, tylko pewnych rzeczy nie uznają za tak istotne by o nich mówić, a czesto mówia o pewnych rzeczach jak juz je załatwią, żeby nie martwić
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-04-08, 19:21
Ja tez tak mysle i nawet z doswiadczenia wiem, bo Tomek czesto tak robil ostatnio mielismy rozmowe na ten temat i obiecal poprawe zobaczymy jak mu to wyjdzie...
Faktycznie nie chca nas niepotrzebnie martwic, ale to nie tak powinno byc...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-08, 19:22
bo my kobietki chcemy wszystko wiedziec, we wszystkim pomagać i o wszystkim dyskutowac, a facet to zupełnie inna bajka. my dzielimy sie same z siebie sekretami, prawie wszystko klepiemy, a faceci nie marnuja języka
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-04-08, 19:45
Hmm... no wlasnie ale jak tu sie z tym pogodzic..?
mi jest z tym ciezko bo chcialabym zeby wszystko bylo latwiejsze zeby on tez sie nie denerwowal bo jak sie problem rozlozy na dwoje to zawsze latwiej, a tak to ja o niczym nie wiem a on sie glowi i dusi to w sobie...
no własnie:) ale własnie w takich sprawach po r kolejny okazuje sie jak bardzo sie różnimy:) ale w sumie, jesli nei sa to sparwy bardzi istotne dla nas, dla zwiazku= to nie ma sie czym martwic;)) chociaz nie powiem zeby nie było to denerwujące, jak okazuje sie ze powinnyśmy o czymś wiedziec a tak nie jest:)
Wysłany: 2008-04-09, 07:04
Nie nie tu nie chodzi o jakiess bardzo wazne sprawy ale np jesli w pracy cos mu nie wychodzi tego typu sprawy ja wiem ze to nie jest takie wazne ale widze ze cos sie dzieje, ze sie przejmuje pytam sie co sie stalo zeby mu pomoc a on mowi ze przeciez nic sie nie dzieje o co ci chodzi
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 536 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 07:29
niki napisał/a:
myślę, że faceci nie trzymają sekretów celowo, tylko pewnych rzeczy nie uznają za tak istotne by o nich mówić,
To prawda, nieraz jak się po czasie coś dowiem to pytam się dlaczego mi nie powiedział, a on mówi, że to nieistotne było chyba dla facetów coś innego ma znaczenie większe a coś innego dla kobiet.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 407 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 07:32
To trudna i złożona kwestia.
Wszystko zależy od człowieka.
Jestem zwolennikiem aby czasami coś przemilczeć - taki przykład - wiedzicie byłą żonę swojego partnera jak zakłada u kosmetyczki drogie tipsy i kupuje sobie drogie ciuchy z alimentów przeznaczonych na dziecko.
Lepiej czasami o czymś nie mówić bo partner się bardzo zdenerwuje a i tak tego nie zmieni
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
wydaje mi sie, ze kobiety i tak rzadziej coś okrywają( oczywiście zdarzają sie takie cholery:)))) heheeh tak to jest , ze nas czesciej rusza jakies wyrzyty sumienia:)) przynajmniej ja tak mam:) ze musze wszystko powiedziec:)) nie umiałabym miec sekretów przed ukochanym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum