impresja nie mów że jeszcze się nie rozglądałaś za lumpkami w Anglii
Moja kumpela przywozi ciuszki cudo stamtąd
Zacznij poszukiwania;)
a do Primarku zaglądasz?
Kurcze ja jakos nie umien tam wybierac kiedys bylam z kumpela i znalazla sobie super chiuchy a ja.... raczej omijam te sklepy ale nie mam nic przeciwko ze ludzie sie tam ubieraja bo wiem ze czasami mozna trafic na extra zdobycz i to nie uzywana ":)
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
ja tez nie widzialam tutaj secondhand'ow, jest cos podobnego "charity shops" gdzie sa uzywane rzeczy za grosze (nie tylko ubrania) i dochod tego sklepu przeznaczany jest na rozne fundacje
[ Dodano: 2008-05-09, 10:50 ]
a Primark fajna sprawa, bo ciuszki sa tanie i fajne, tak samo jak bielizna, torebki i buty, a najladniejsze i najtansze sa ciuszki dla dzidziusiow, czasem sie zastanawiam czy nie zaczac juz kolekcjonowac
angik1683 czemu nie
Ja w lumpku zawsze znajdę coś dla mojego chrześniaka i pomimo tego że wiem iż bedzie co za duze kupuje bo później może juz takich fajnych ciuszków nie byc;)
A kto wie może też będe miała synka więc odziedzicze ciuszki
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 21:39
zółta bluzeczka jest całkiem ok.
ostatnio zdziwiłam sie. jak nie lubię chodzić na lumpki to wbiłam się w szok, bo była wystawa przed sklepem, fajne ciuchy ( zółta spódnica, czarna bluzka i coś tam jeszcze), a potem dopiero przeczytałam, że to z drugiej ręki
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum