Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 233 dni temu Posty: 1085
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-04-28, 15:18
cerrata, nie pożyczam, nie dostaje ciuchów od koleżanek z tego samego powodu Tylko co z tego jak ktos obcy je nosił, ja podejrzewam się nie przekonam do second handow:)
sylfiaaa,ja widzialam tylko takie, gdzie wszystkie byly uzywane, moze stad moja opinia:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 276 dni temu Posty: 2237 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-04-28, 15:20
jak bylam mlodsza to mama czesto kupowala mi tam ubrania i zawsze sie byly jak nowe,a na dodatek nikt nie mial takich samych
Ja nawet nie wiem gdzie tutaj sa secondhandy wiec nie chodze,ale wiem ze mozna w secon handach znalezc extra ciuszki (bardzo czesto trafiaja sie tez nowki niesmigane) za grosze
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 226 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-28, 16:24
moja mama wyszukuje fajne rzeczy,nawet bardzo dobrych marek-ma płaszcz Armaniego,siostra też-spodnie gucci...a na mnie wszystko za duże jak już mi sie podoba
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-28, 16:35
Cytat:
ja jutro idę do lumpka koło mnie, jest wyprzedaż >> wszystko po 1zł
o kurde ja daaawno nie byłam u siebie, ale może też jutro zajrzę po wykładach
Sylwia świetne zakupy a ta szara sukienka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-28, 20:14
bardzo mi się podobają ciuszki, które wkleiła sylfiaa. mam opory przed wejściem do lumpeksu, bo jak kiedyś nie mieliśmy za dużo kasy, to moja mama często chodziła w lumpach kupowac, mi się kojarzą z brzydkim zapachem i wstydem. zdarzało się, ze w jednym lumpku były sporzedawane jeansowe nowe rzeczy, katany głównie, ale i tak nie chciałam tam chodzić
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum