Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 268 dni temu Posty: 41 Skąd: UK
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-10-13, 20:49
Ja też się przyznaję, że często tam zerkam. Ale mam tylko 2 swoje ulubione miejsca, gdzie wiem że piorą te ciuchy i nie są zniszczone. I nie ma tego zapachu. Ubrania ładnie wiszą na wieszakach. Zawsze wychodzę z pełnymi siatami, stąd pełne szafy. Ale ostatnio kupiłam fajną bluzę adidasa oraz jeansy levisa praktycznie za darmo. Czasami warto poszperać bo można się nieźle ubrać. Nie kupuje tylko butów, bielizny i torebek.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 264 dni temu Posty: 80 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-15, 18:18
a ja bardzo lubie biegac po "ciuszkach" zawsze znajduje cos fajnego czasem orginalnego a czassem po prostu zwykla biala bluzke ktora na pewno mi sie przyda i nie zal mi wydac na nia 5zlotych szczerze mowiac juz zapomnialam jak to sie kupuje w zwyklych sklepach
Ja tez czasem lubie poszperac w lumpku U mnie w miasteczku jest jeden taki fajny, wszystko wyprane, czysciutkie w środku pachnie o wiele ładniej niz w niejednym renomowanym sklepie i ciuszki są naprawde boskie Otstanio mamuska wyszperała mi spodnie adidaska:)świetne i w ogóle nie zniszczone. Cena 8 złotych
Informacje: Dołączyła 307 dni temu Posty: 245 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-10-16, 11:08
Ja też często odwiedzam lumpki. Co prawda cięzko mi na siebie znaleźć spodnie czy inne rzeczy, zazwyczaj są tam średnie rozmiary. Denerwuje mnie właśnie, że jak znajdę coś świetnego to jest to oczywiście za duże i tak jak w sklepie nie mogę spytać czy jest rozmiar lub dwa mniejsze Ja jestem chuchro więc częsciej chodzę tam na dział dziecięcy
Zdziwiłam się, kiedy rozmawiałam z moimi kolegami i powiedzieli że oni też lubią second handy Myślałam że faceci są strasznie na nie, a kiedyś nawet spotkaliśmy się, kiedy oni buszowali w wieszakach z koszulami
Widze że wątek umiera więć postanowiłam go odświeżyć z racji tego że zajrzałam dzis do mojego kochanego lumpka
Wyszperałam kilka rzeczy które pokaże Wam właśnie tutaj
1. Bluza nike 10zł
2.Czarna tuba razem ze spodenkami i paseczkiem, cuuuuudooo nowiutka jeszcze z metką Atmosphere - 5 zł
3.Szara sukieneczka taka do latania 6 zł
4. Spodenki nike - 5zł
5. Biała spódniczka jeansowa - 7 zł
Zielonooka .... nie wszystkie ciuszki w lumpkach są używane Ja dość często trafiam na ciuszki które mają jeszcze metki
Na początku tez omijałam te sklepy z daleka , moja mama lubiła tam chodzić a ja zawsze czekałam na nią przed sklepem bo jakoś mnie odpychało ale teraz
Znajduje się tam czasem ciuszki których nie spotkasz u nikogo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum