bardzo długo nie mogłam przekonać się do lumpków a jak już poszłam to nic nie znalazłam
ale ostatnio coraz lepiej mi idzie jeszcze trochę a stanę się nałogowcem
już kilka rzeczy kupiłam: czerwony sweterek z krótkim rękawem, kremowy sweterek z krótkim rękawem (miałam swego czasu faze na takie rzeczy) bluzkę koszulową czarną za 1 zł
mi zdarza sie zagladac so lumpeksow ale mam upatrzone dwa,... gdzie ubrania wisza na wieszakach a nie leza w koszach... no i wybieram tylko ciuchy nie zniszczone a najlepiej z dobrymi metkami...
Sklepy te są dobre jak chcemy kupic coś niepowtarzalnego albo orginalnego . Ja tam znlazłam kilka fajnych tunik , takich w indyjskim stylu , które nosze do spodni.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 96 dni temu Posty: 840 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-11-29, 03:07
Cytat:
Sklepy te są dobre jak chcemy kupic coś niepowtarzalnego albo orginalnego
To akurat nieprawda, jest pewna modelka, która właśnie słynie ze swojego niepowtarzalnego stylu a ubiera się w lumpeksach, więc na to nie ma reguły. Jeśli ktoś ma styl, smak, wyczucie to nieważnie gdzie kupuje ubrania, a znajdzie coś niezwykłego.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 389 dni temu Posty: 2380 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-29, 12:06
Jacqueline napisał/a:
Cytat:
Sklepy te są dobre jak chcemy kupic coś niepowtarzalnego albo orginalnego
To akurat nieprawda, jest pewna modelka, która właśnie słynie ze swojego niepowtarzalnego stylu a ubiera się w lumpeksach, więc na to nie ma reguły. Jeśli ktoś ma styl, smak, wyczucie to nieważnie gdzie kupuje ubrania, a znajdzie coś niezwykłego.
Jacqueline, jej właśnie o to chodziło
_________________ Czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum