Kahela, ale moze jak ja zalozysz raz to Ci sie odmieni, aj tez czesto mialam takie rzeczy w ktrych zle sie czulam, a pozniej jakos sie do nich przyzwyczailam i okazal sie fajne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3492
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-09-22, 12:48
A u mnie w lumpkach cos nie widze zadnych torebek... Szkoda, bo na rynku najtansza to 50zl..
Ostatnio u kolezanki jestem, patrze torebka cudo.. A ona mi mowi ze ja za 3 zl kupila..
Mirabelka__22, no u mnie tez trudno trafic na jakas torebke, ale tam w Wawie w tym lumpku o ktorym pisalam jest ich pelno, szkoda, ze to tak troche daleko...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3136 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-22, 14:55
Mirabelka__22, jest troszkę pognieciony (to 1) i moja komórka robi zdjęcia jakie robi... (to 2)
Ale żakiecik w super stanie, w ogóle nie widać, że noszony i fajny kolorek, taka zgniła zieleń - lubię taki kolorek
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum