Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3493
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-09, 15:14
Wlasnie kwestia tego jak on wyglada, raz jest elegancki sklepik, ale czesto... szkoda gadac.
Choc ja zaczelam chodzic do takiego "grzebanego". Jest duzo taniej i zawsze cos znajde. A na tych z wieszaczkami to i malo ciuchow i drogo, a na dodatek wiekszosc przebrana...
A w takim zawsze sie jakis fajny ciuszek zawieruszy:)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 525 dni temu Posty: 11249 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-09, 22:28
brudne też się zdarzą
one się też brudzą w samych sklepach
a to komuś spadnie i zdepcze itd
ale ja jak widzę że jest brudne to se patrzę od czego, czy się spierze czy nie
i jak jest do sprania to biorę
jak się nie spierze to jakoś mi nie jest przykro bo bardzo tanio rzeczy kupuję, więc nie będzie to rozpacz nad wydanymi bez sensu pieniedzmi
Wysłany: 2008-07-09, 22:33
W sumie second handy to dobry sposob zeby uzupelnic swoja garderobe:)
I nie jest ci zal bluzki za ktora zaplacilas 5zl, ze sie po czasie zniszczy.
Ja czesto jak kupilam jakas bluzke nawet pow. 50zl to zaraz mi sie z nia cos stalo. Kupilam dwie w jednym znanym sklepie i po pierwszym praniu sie pofarbowaly...
Choc ustawilam program pranie reczne. I tylko sie zloscisz ze wyrzucilas kase w bloto, bo bluzka juz tylko do chodzenia po domu...
Wysłany: 2008-07-10, 11:30
Moj P kiedys powiedzial ze nie chce zebym mu kiedys kupila jakis ciuch np w prezencie. Zreszta nie jestesmy malzenstwem zebym go ubierala. I watpie zeby chcial w czyms z takiego sklepu chodzic...
Mnie nie krytykuje, ale sam raczej by tego nie wlozyl..
Ja wywalam prawie wszystkie ciuszki które kupiłam w normalnych sklepach w mieście , a które ma co trzecia osoba a uzupełniam szafe ciuszkami z lumpka za smieszną cenę
W ciągu ostatnich tygodni troszke kupiłam;)
Jak będe miała czas wstawie fotki:)
A w moim kochanym lumpku w sobote znów nowa dostawa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 282 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-26, 19:51
My z Markiem nie boimy sie od czasu do czasu wchodzić do takich sklepów , często można dostac cos za śmieszną kase i firmowego. W warszawskim lumpeksie dorwałam piękny różowy sweterek Dorothy Perkins , kilka dni temu w gdańskim czarny sweterek Next, a dla mojego skarba piękna koszulka polo Yves Saint Laurent. Wszystko w super stanie, bez jakichkolwiek śladów noszenia....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum