Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 119 dni temu Posty: 28
Profil: Wzrost: 172
Stan: wolny
Wysłany: 2008-06-17, 17:39
zwłaszcza w dniu kiedy jest dostawa towaru. można trafić na prawdziwe perełki. i to żadem wstyd. nawet gwiazdy przyznają się że kupują w second-handach
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 472 dni temu Posty: 10681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-08, 20:01
skinnybitch, to swoją drogą
mnie nawet cieszy jak wchodze do lumpa tam pełno pięknie ubranych babeczek, modnie itd, widac , że markowe ciuchy ale też szukają czegoś w lumkach
to jest fajne
[ Dodano: 2008-07-08, 20:02 ]
Cytat:
kiedys moj brat tak zrobil
o matko
przegięcie przeca
to nie jest wstydliwa sprawa, tylko zakupy
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 126 dni temu Posty: 524 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-08, 22:33
ja kompletnie nie potrafie zrozumiec co w tym wstydliwego... tam tyle markowych ciuchow mozna znalezc do tego za grosze i czesto sie trafiaja nowki jeszcze z metkami...
tutaj w Dublinie mam sklepy firmowe a chodze do lumpeksow bo mam to samo 90 procent tansze... i nie widze roznicy ...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
a ja nie umiem robić tam zakupów. nastawienie mam dobre, ani to dla mnie wstyd tam iść, a jak sobie pomyślę, że bluzkę mogę kupić za 10 zł, a nie za 50zł, to aż mi się chce. no ale nie mogę....wczoraj weszłyśmy do takiego second handu, polecanego prze bardzo dużo znajomych babeczek. no i co? powałęsałyśmy się 5 minut i ten zapach.....no odrzuciło nas i zaraz byłyśmy w normalnym sklepie. nie nadaję się i już. a szkoda.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 126 dni temu Posty: 524 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-09, 16:04
wlasnie to jest racja w wiekszosci zapach powala poprostu......
na szczescie w Dublinie sa to malutkie sklepiczki bardzo zadbane i nie smierdzace...
ja nie lubie ciuchlandow molochow ja sa za duze to mi sie nie chce lazic po nich
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum