Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: madzia
2009-11-23, 12:16
Sceny milosne
Autor Wiadomość
viola 

Informacje:
Dołączyła 316 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-23, 11:10   Sceny milosne

Nie wiem ,czy jest juz taki watek.Dziewczyny,co myslicie o scenach milosnych w filmach,jakie lubicie a jakich nie nawidzicie.Ja zbytnio nie przepadam za scenami milosnymi .Poprostu nie rajcuje mnie ogladanie tego jak ktos to robi,no chyba,ze to sa sceny bardzo delikatnie pokazane w bardzo cieply sposob,a nie wulgarny. W filmie -Uwierz w ducha z Patrickiem Swayze i Demi More :-P (piekna milosc dwojga ludzi,pokazana w ciekawy sposob).

REKLAMA

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 737 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2009-11-23, 17:29   

ja nie lubie tych scen w amerykanskim kinie u nas tez czesto sa takie sceny , nagie i nie majce wiele z erotyzmu. Lubie kino z Indii bo tam jest cenzura i te sceny sa takie delikatne a zarazem naładowane erotyzmem.

Majorka^^ 

Informacje:
Dołączyła 378 dni temu

Profil:
Partner: Kotuuuuś:*
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-11-23, 17:42   

viola napisał/a:
co myslicie o scenach milosnych w filmach

mi to osobiście nie przeszkadza, w sumie nawet lubie oglądac bo każda taka scena jest w jakiś sposób inna, ciekawa :mrgreen:

gorzej czasem gdy sie oglada z kimś i robi sie niezręczna sytuacja ;-)
nie chodzi mi o ogladanie z partnerem ale z rodzicami albo z dziadkami :-P
jak byłam mała i leciał jakiś film i nagle jakaś scena to poźniej mój mało rozgarnięty wuja mówił cos w stylu :'zamknij oczy bo jeszcze sie za szybko nauczysz' :mrgreen: itp.

teraz na szczęscie nikt by sobie nie pozwolił na takie komentarze a pozatym rzadko oglądam cos z wszystkimi :-P

mgiełka87 

Informacje:
Dołączyła 391 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Wzrost: 170
Włosy: blondyneczka
Stan: zajęta ;)
Partner: Łukasz
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2009-11-23, 21:10   

Majorka^^ napisał/a:
zamknij oczy
tak mowil do mnie moj tata, ja sama sie krepowalam a taki tekst juz w ogole przyprawial mnie o purpure na polikach :mrgreen:

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 776 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-11-23, 21:12   

Nie przeszkadzają mi ale do tej pory mając dwadzieścia lat prawie i oglądając takowe przy rodzicach czuję się głupio... <bezradny>

amoramor 

Informacje:
Dołączyła 344 dni temu

Profil:
Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-11-23, 21:16   

WweronikaA napisał/a:
mając dwadzieścia lat prawie i oglądając takowe przy rodzicach czuję się głupio...

dokładnie mam tak samo. niby człowiek jest dorosły i doskonale wiem, że rodzice też mnie uważają za osobę dorosła i dojrzałą ale mnie to jakoś krępuje.. a co dziwne rodziców to w ogóle nie wzrusza, a mnie tak :P

a co do samych scen to wszystko zależy jak są wyreżyserowane.. bo jak w sposób wulgarny to raczej ogląda się je z niechęcią.. ale jak podtrzymują napięcie i ono delikatnie, po malutku wzrasta i człowieka rozgrzewa od środka ;) to czemu nie :) pod warunkiem, że w tych scenach nikt nie jest upokarzany... co głownie dotyczy niestety kobiet..

'..omnia vincit Amor et nos cedamus Amori..'

malgonka 

Informacje:
Dołączyła 1155 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Stan: Panienka z okienka ;)
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-11-24, 13:29   

Sceny miłosne hmmm podobnie jak wy w dzieciństwie zasłaniano mi oczy :mrgreen: i podobnie jak wy dziś krępuje mnie oglądanie takich scen z ojcem :oops:
A co do samych scen to bywa różnie w jednych filmach mi się podobają i tak jest np w przypadku wspomnianego wyżej Uwierz w ducha czy Dirty dancing 1 czy 2 w obu było ładnie ujęte, ale są filmy, w których nie podoba mi się to zupełnie głównie chodzi o filmy kierowane do nastolatków typu american pie itp, nie powiem film lubię bo można się nieźle pośmiać beztrosko, ale sceny miłosne w tego typu filmach są po prostu strasznie denne ;-)

Odpowiedz do tematu