Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 536 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 13:25 samotnosc w sieci
no wlasnie ogladala ktoras z was juz ten film ? bo nie wiem czy sie wkoncu zmusic czy tez nie
oczywiscie musze wyczekac az chlopa nie bedzie bo on mi marudzi ze przy nim mam tego nie puszczac bo podobno strasznie nudne..
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
;
kurde, a ja się doczekać nie mogę, kiedy w końc te film wpadnie w moje ręce!! ale to dlatego pewnie, że zakochałam się w książce i będę oglądać na pewno razem z Miśkiem, jakoś Go namówię
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-05, 15:43
a ja w ogole nie czekam :O podobno taka kicha, ze szkoda gadac tzn pewnie jak juz bedzie to zobacze, ale slyszalam, ze strasznie nudne to raz, a dwa, jak ktos nie czytal ksiazki to podobno nic z tego nie zrozumie Xantia, jak cos to mozemy sie umowic na wspolne babskie ogladanie, bo struska tez na bank nie zmusze do ogladniecia tego
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-02-09, 13:48
Oglądałam ten film wczoraj, więc jestem świeżo PO. Film jest tragiczny... Naprawdę, sprawdziły się te wszystkie recenzje i opinie... Muszę przyznać, że musiałam przesuwać kawałki filmu, aż tak było nudno... Książka moim zdaniem była genialna, poruszyła mnie do głębi... Film zaś nie wzbudził we mnie żadnych emocji, po prostu mnie znudził... I faktycznie, gdybym nie czytała książki to nie miałabym pojęcia skąd niektóre wątki się w filmie wzięły. W książce one wbudowywały się w jakąś całość... Zaś w filmie były one zupełnie zbędne moim zdaniem. Jednym zdaniem - film beznadziejny !!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 367 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-05-19, 12:20
Wybaczcie, że odświeżam temat, ale czytałam książkę Samotność w sieci i widziałam fragment filmu. Dla mnie zarówno książka jak i ów fragment filmu były koszmarnie nudne, musiałam się zmusić, by dokończyć książkę. Wiśniewski może zna się na facetach, ale nic nie wie o kobietach Ja osobiście książki nie polecam, filmu całego nie widziałam, więc nie wiem, ale pewnie też nic dobrego
Dla mnie zarówno książka jak i ów fragment filmu były koszmarnie nudne, musiałam się zmusić, by dokończyć książkę.
zupełnie się nie zgadzam!! książkę "połknęłam" za pierwszym podejściem, spłakałam się jak na żadnej innej. rewelacja!! jak dla mnie oczywiście
Niepokorna napisał/a:
iśniewski może zna się na facetach, ale nic nie wie o kobietach
oj zna się zna trzeba odpowiednio to odczytać
Niepokorna napisał/a:
filmu całego nie widziałam, więc nie wiem, ale pewnie też nic dobrego
szkoda, że tak wnioskujesz po fragmencie...
fakt jest taki, że film jest do bani. dla kogoś kto nie czytał ksiązki zupełnie niezrozumiały, nie wiadomo o co w nim chodzi, a i dla mnie, zachwyconej książką - jest bardzo kiepski i zupełnie nie oddaje przesłania książki! a szkoda
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 467 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 178
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-05-19, 22:47
ja widziałam tylko film jak dla mnie TRAGEDIA, SŁYSZAŁAM, ZE MA BYĆ NOMINOWANY DO NAJGORSZYCH FILMÓW ROKU.Powiem wam jednak, że często słyszę dobre opinie o nim i w końcu zwątpiłam czy ten film nie bardzo czy ze mną coś nie tak
Tosiu uważaj proszę na literówki.
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-05-20, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 93 dni temu Posty: 140 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-23, 18:37
Książka mnie zachwyciła, wracam do niej regularnie, nawet mam zaznaczone niektóre cytaty, które szczególnie mnie urzekły
Jeśli chodzio o film, to mnie także zachwycił, uważam, że jest zrobiony dobrze, zaczynając go oglądać nastawiłam, się na ten film odpowiednio, analizowałam, każdą minutę, bo jest to film którego niemożna obejżeć od tak....do tego przepiękna muzyka która regularnie gra w moich głośnikach
Ja polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum