ja uzywam dove summer glow do ciala plus krem bronz do twarzy. mam juz spora wprawe wiec nie zostawia plam i jestem bardzo zadowolona z opalenizny chociaz nie uzywam go przez caly rok, tylko od poznej jesieni do wiosny zeby sie troche uatrakcyjnic;)
A co to znaczy,że masz sporą wprawę?Co robic żeby nie miec po tych wszystkich specyfikach plam?Ja za kazdym razem jak uzywałam wygladałam jak krówka.co mogę robic źle?
Wydaje mi sie ze z ta "wprawa" to chodzi o rownomierne rozprowadzenie bo czasami jak nie dokladnie to zrobisz-zostaja plamy na ciele i nieladnie cos takiego wyglada...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Dokładnie tak jak Jewel pisze:)mnie zawsze przed spaniem sparuje moje kochanie:)tak długo aż samoopalacz się całkowicie wchłonie:)jeśli zostawimy miejsca "lepiące" to później powstają plamy
Ja używam dove summer glow, zawsze przed rozsmarowaniem stosuje peeling, dzięki czemu ładnie się wchłania i nie zostawia śladów na ubraniach.
[ Dodano: 2008-04-24, 16:26 ]
Ja używam balsamu brązującego dove summer glow, ładnie pachnie nawilża skóre, nie pozostawia smug ani śladów na ubraniach
Informacje: Dołączyła 43 dni temu Posty: 13 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-28, 11:17
A dostałyście krem do buzi gratis ? bo ja jak sobie teraz kupowałam ten balsam dove to właśnie przy kasie pani mi dołożyła całkiem za darmo krem brązujący do buzi, podobno taka promocja, super , lubię niespodzianki
ja kupiłam w oriflame żel brązujący i jest strasznie mocny choc ja i tak mam oliwkową cere a jak moja kumpela sie wysmarowała co ma blada cerke to o boze jtragicznie to wyglądało zwłaszcza ze po pewnym czasei on nie równomiernie schodził
Hej iggy faktycznie dawno to bylo nie wiem dlaczego pytam jakos zawsze jak ktos sie wypowiada to patrze na profil tej osoby i wiem mniej wiecej ja ma sie ona do mnie
spytalam totalnie z ciekawosci ale gadam nie na temat sorry!!!
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum