Ostatnim razem mialam Johnsonna (czy jak sie to pisze), taki w zoltym opakowaniu... i przenigdy wiecej go nie kupie No po prostu paskudny - nieladny zapach, plamy i jeszcze bardzo mnie uczulal, wszystko mnie swedzialo Teraz mam z kolastyny o zapachu kokosa, mniam Kurcze.. pasowaloby jakies fotki wstawic moze
Ja kupuje zawsze ten sam,jest super po 20 minutach widac roznice nie zostawia plam,nie jestes zolta,kosztuje 3 euro i starcza na dlugo nie wiem czy w PL jest,ale kilku osoba z PL wysylam go regularnie
Lancome - Flash bronzer - ja używam od prawie 1,5 roku - do całego ciała i twarzy - rewelacja - daje fajną opaleniznę i ma fantastyczne dorbinki brokatu - skóra jest po niem rewelacyjna.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 52 dni temu Posty: 275
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-03-27, 21:05
Madzik napisał/a:
Ostatnim razem mialam Johnsonna (czy jak sie to pisze), taki w zoltym opakowaniu... i przenigdy wiecej go nie kupie No po prostu paskudny - nieladny zapach, plamy i jeszcze bardzo mnie uczulal, wszystko mnie swedzialo
tez mam ten i też nie jestem z niego zadowolona zapach w sumie ładny, ale plamy faktycznie robi i źle się rozprowadza
Informacje: Dołączyła 43 dni temu Posty: 13 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-04-04, 17:02
no ja używam dove summer glow i jestem bardzo zadowolona z efektów. Do ciała używam balsamu z tymi rozświetlającymi drobinkami, a do twarzy kremu do jasnej cery.
W sumie to nigdy nie uzywalam samoopalacza, ale chcialabym i mam ptranko do Donn lub 1parasolka skoro jestescie zadowolone to prosze napiszcie czy ten dove summer glow nie robi plam na ciele albo jak to jest z kapiela no bo przeciez to tylko krem parwda czy taki samoopalacz sie zmywa? jak to jest?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Olciiia, dove summer glow to balsam brązujący (jest w dwóch wersjach: 1). dla jasnej karnacji i 2). dla ciemnej karnacji)... nie robi plam tylko należy go równomiernie posmarować bo efekty już są na drugi dzień od posmarowania (ja smaruje na noc - rano widzę lekką opaleniznę) najlepiej smarować kilka razy to wtedy jest ładniejszy efekt... jak sie będzie smarowało co kilka dni..jest ładna opalenizna, jak sie przestanie to on poprostu się zmywa pod prysznicem ale nie tak od razu... wystarczy że się smaruje nim 2-3 razy na tydzień i ma się opaleniznę.
Ostatnio się nim posmarowałam w czwartek i do dzis widzę że jeszcze go mam na skórze choć już tyle razy sie myłam
No niezle mysle ze chyba kupie go sobie bo sama jestem ciekawa, skoro tak szybko widac efekty to super, tylko boje sie troche ze jak w koncu zacznie sie zmywac to wtedy w jednym miejscu zejdzie a w drugim jeszcze nie i wtedy... ale nie ma co gdybac musze najpierw sprobowac.
[ Dodano: 2008-04-15, 16:16 ]
Dziekuje za rade Donn
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum