Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 439 dni temu Posty: 4369
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 18:55
Teraz testuje Nivea Body Summer Beauty...zobaczymy jak opala. kupilam bo Calineczka i Jewel polecaly
Ach...pieknie pachnie...jak normalny balsamik a nie opalizujacy.
do tej pory uzywalam Dove Summer Glow zmieszany z samoopalaczem i bylam zadowolona
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 20:02
Cytat:
Teraz testuje Nivea Body Summer Beauty...zobaczymy jak opala. kupilam bo Calineczka i Jewel polecaly
Ach...pieknie pachnie...jak normalny balsamik a nie opalizujacy.
do tej pory uzywalam Dove Summer Glow zmieszany z samoopalaczem i bylam zadowolona
Wysłany: 2008-02-09, 20:24
ja już o nim też pisałam opala w miare nieźle, już po 2 razach widać różnicę, ale po 4 dniach jak się nie smarowałam, to już zero efektu no i ten smrodek na skórze nie pachnie juz tak ładnie jak przed nasmarowaniem się
Informacje: Dołączyła 419 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 21:13
madzia napisał/a:
ja sie posmarowalam kilka godzin temu i nie "smierdze"
Madzia ja "smrodek" czułam dopiero na drugi dzień a może to też od rodzaju skóry zależy ? nie znam się ale na mnie było czuć jak po zwykłym samoopalaczu albo po solarium, taki specyficzny zapach
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 418 dni temu Posty: 4064 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-16, 23:28
Wiecie ci kupiłam ostatnio balsam brązujący Johnsons i powiem szczerze, że jest super. Nie dość, że pachnie świetnie jakimiś kokosami to jeszcze mam skórę ciemniejszą jak po Nivea. Mam wrażenie czasami, że te balsamy Nivea są przereklamowane
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 354 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-16, 23:56
Jewel napisał/a:
Wiecie ci kupiłam ostatnio balsam brązujący Johnsons
Kiedyś go kupiłam i efekt było widać już po pierwszym użyciu... Ale niestety miałam straszne uczulenie, tak mnie skóra piekła, że nie szło wytrzymać A myślałam, że z firmy Johnson's to właśnie będzie delikatny. Ale już taka jest ta moja skóra alergika
Ja używam balsamiku brązującego do ciała Dove Summer Glow i jestem bardzo zadowolona a do twarzy kremu Soraya. Oczywiście nie w każdy dzień, bo to są kosmetyki brązujące. Ale najbardziej te polecam, bo wydały mi się najlepsze. Kremik na twarz trzeba dokładnie, równo posmarować żeby ładnie utworzył opaleniznę. Raz nałożyłam nie równo i byłam w "ciapki" tu więcej, tam mniej ale fluid wszystko zakrył...Krem jest naprawdę bardzo dobry już po 3-4godzinach widać na twarzy lekką opaleniznę..
Informacje: Dołączyła 354 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-28, 22:45
Ja dziś kupiłam Garnier Skóra Muśnięta Słońcem Jak użyję, to wyrażę swoją opinię
[ Dodano: 2008-03-16, 23:28 ]
Wyrażam swoją opinię - sprawdził się w 100% Kolor skóry jest bardzo ładny i, co ważne, równomierny, chociaż nie przykładam się jakoś wyjątkowo do jego nakładania. No i wreszcie kosmetyk brązujący, na który nie mam uczulenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum