Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 223 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 22:28
i to niby jest tak że tylko dopóki sie nie wchłonie to brudzi a to lipa jakaś bo mi po kilku dniach brudziło a najbardziej to staniki i takie obcisłe ubrania
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 22:44
no i czekałam ale potem i tak brudziło troche tak jakby sie ścierał,a dla mnie bez różnicy czy brązujący czy samoopalacz,jakoś żaden mi sie pasuje,nawet takich do opalania w solarum z bronzerem nie lubie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 23:10
Madae no pewnie że inaczej.ja byłam na takim co pani opryskuje nie kabina bo lepszy efekt,dodatkowo odcieniami można sobie wyszczuplic uda,brzuch...a na specjalną okazje dodac złote drobinki.ja płaciłam 160zł
[ Dodano: 2008-02-05, 23:11 ]
kulturyści to sie czymś takim specjalnym smarują to sie odrazu zmywa i bardzo brudzi
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 23:14
dokładnie,chociaż jak kogoś stac to to jest super rozwiązanie,co do cen teraz to nie wiem,bo ja już jakiś czas temu robiłam,teraz jest bardziej rozpowszechnione więc możliwe że troche taniej
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 23:21
no to raczej mi nie brudziło,a trzyma sie...trudno powiedziec,tak stopniowo sie zmywa,dośc równomiernie.pewnie zależy jak intensywnie sie szorujesz mi tak jakiś tydzień sie trzymało
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 396 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 23:32
Koszt całego ciała w granicach od 70 zł do 100 zł.
Air Brush jest metodą polegającą na użyciu samoopalacza w formie prysznica. Efekt utrzymuje się tak samo jak po zastosowaniu samoopalacza,ale nie ma zacieków i smug, a opalenizna jest równomierna.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum