Ten z Dax'a się nadaje. Sama wypróbowałam mimo że to było duże ryzyko, bo mam cerę z problemami że tak powiem. Ale nic złego się nie stało i nie miałam żadnych plam.
Dziekuję za radę. Ja opalałam się zazwyczaj w solarium ale pojawiły mi się przebarwienia i nie mogę się teraz opalac. Dlatego szukam własnie czegoś na twarz. Wypróbuję Dax
Po raz pierwszy skora jest brazowa a nie pomaranczowa a do tego swietnie sie rozprowadza
Jewel napisał/a:
To prawda, ja też odkryłam go niedawno ale kupiłam dla ciemnej karnacji i naprawdę jestem mocno opalona i to bez solarium. Jeszcze ma ładny zapach.
Dzięki dziewczyny! Pomogłyście mi w wyborze. Mam w marcu wesele brata i chcę zacząc poprawiać koloryt skóry żeby za blado nie wyglądać. Do tej pory używałam Garniera -skóra muśnięta słońcem-ale ten zapach bardzo przeszkadzał mojemu Misiakowi. Wypróbuje Nivea!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 259 dni temu Posty: 3547 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-15, 23:52
a mi żaden nie odpowiada,zawsze coś nie tak najczęściej zapach albo to że brudzi ubranie.raz miałam jakiś Diora nawet dobry był ale ta cena...jak już to tylko na specjalne okazje
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 14:37
calineczka napisał/a:
Niedawno okdrylam balsam brazujacy firmy Nivea
Po raz pierwszy skora jest brazowa a nie pomaranczowa a do tego swietnie sie rozprowadza
kupiłam go wczoraj rozprowadza się ok, pachnie też ładnie, ale dzisiaj jakoś mi skóra śmierdzi jak po jakimś zwykłym samoopalaczu jakoś tak dziwnie kolorku już po 1 razie odrobnke widać, ale w niektórych miejscach można zauważyć jakiś małe zacieki jak bym go miała ocenić w skali 1-5 to chyba tylko 3 bym dała
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 17:28
ja nie uzywam...kieeedy kiedys jakistam kupiłam i mimo ze sie ładnie rozprowadzał i ładnie pachniał to byłam po nim zółto-pomarańczowa...potem kupiłam inny i ten z kolei ładny kolor dawał ale byłam jak dalmatyńczyk... caała łaciata i od tamtej pory przestałam qpowac
moze jeszcze sie kiedys skusze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum