Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-11, 13:16
mi sie wydaje,ze Kayen chodzilo wlasnie o balsamy typu Johnson's Holiday skin,bo to nie jest typowy samoopalacz tylko balasam brazujacy i tak jak pisze Kahela,jesli ktos ma jasna karnacje to nie widac efektow od razu.
A wracajac do tego balsamu od Johnson'a to mi on strasznie smierdzial i L kazal mi uciekac z lozka
angik1683 o to jak z Johnson'a śmierdzi to nie kupuje go
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Wysłany: 2008-07-11, 13:23
Donn napisał/a:
o to jak z Johnson'a śmierdzi to nie kupuje go
no na mnie smierdzial jak sie "utlenial" i to strasznie,ale zobacz sobie w sklepie,posmaruj odrobinke na reke i zobaczysz,moze to zalezy od skory albo cosik
Stan: panna
Wysłany: 2008-07-11, 21:35
Hmm ja tez nie jestem zadowolona z Johnsona.Poza tym ze robią sie smugi,opalenizna jest żółta.Przynajmniej na mojej skórze taki jakis odcień przybiera.Lubię Dove summer glove.Daje dobre efekty,skóra lekko musnieta słońcem.I jak dla mnie zapach rewelacyjny,nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z szarlotka Natomiast nie uzywajcie Dax chusteczek opalajacych.Pomarańcz wychodzi.Jedna chusteczka posmarowałam siebie i maznełam lekko narzeczonego bo jest wyjatkowo blady.Na drugi dzien musiałam mu wyszorowac buzie ostra szczoteczka do rąk..nic innego nie pomagało...wygladał jak z kosmosu i biedny wstydził sie wyjsc na ulice.Nigdy wiecej takich niewypróbowanych wynalazków
dziewczyny tyle się tu naczytałam o tym balsamie Dove Summer Glow,że postanowiłam go wypróbować... i jest to najlepszy balsam bronzujący jaki miałam,a próbowałam już wielu. Rzeczywiście nie śmierdzi samoopalaczem,dobrze się wchłania, zero smug i nie schodzi po kąpieli. Dla mnie pierwsza klasa
czekoladka, ciesze się, że dokonałaś dobrego wyboru
czekoladka napisał/a:
nie schodzi po kąpieli.
po kąpieli nie.....ale jak się nim przestaniesz smarować przez kilka dni....to zacznie sam schodzić - nie odrazu, ale po tygodniu np. Należy systematycznie po trochu wtedy jest ładna opalenizna....
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Wysłany: 2008-07-17, 12:22
dziewczyny, a ma ten balsam tez drobinki takie swiecace?
Wysłany: 2008-07-17, 12:33
o to chyba sobie kupie,bo mi sie te drobinki najbardziej podobaja
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-17, 12:40
a ja nie wiem jak to jest ze mieszkajac w Polsce uzywalam samoopalaczy na okraglo i nic mi nie bylo... a odkad jestem w Irl to moge zapomniec... bo jak tylko sie posmaruje nawet nie samoopalaczem ale jakims balsamikiem lekko koloryzujacym to dostaje uczulenia od kolan po kostki nogi mnie tak swedza ze do krwi potrafie rozdrapac .... nie mam pojecia czym to jest uwarunkowane...
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-17, 12:43
a ja kupiłam ostatnio Garniera balsam brązujący i jest super !
pięknie pachnie. . . <dearms>
nawilża super, ciągle mam taką gładką skórę, a normalnie mam bardzo suchą także jestem bardzo zadowolona
no i powoli nabieram kolorku
Black_Angel, może inaczej skóra reaguje jak się umyjesz, chodzi mi o wode a potem gdy smarujesz się to dostajesz to uczulenie...
nie mam pojecia
a po zwykłym balsamie np. nawilżającym też tak masz?
Wysłany: 2008-07-17, 13:00
cerrata, a ten ma drobinki swiecace?
wszystkie garniera slicznie pachna i zawsze dobrze mi nawilazaly skore wiec jak ten ma drobinki to rezygnuje z Dove i kupie garniera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum