Nie, bmw kupiliśmy razem, już opo ślubie. Teraz zauroczył się tym mercedesem, bo to jakaś sportowa wersja i mało ich jeździ, ale w przyszłości będzie jednak bmw
Informacje: Dołączyła 157 dni temu Posty: 274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-24, 11:41
A my póki co jeździmy seacikiem (cordoba ). W sumie to Ł. prowadzi, bo ja prawko dopiero muszę zrobic...
W każdym razie w ciągu najbliższych dwóch miesięcy Ł. planuje zmienic samochód i zastanawia się nad Audi A3 i Skodą Octavią...
Ja dla siebie to marzę o jakiejś Tigrze, podoba mi się także Mitsubishi Colt i Honda Civic
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-29, 17:27
A mi sie od zawsze podobają Garbusy....
Mówcie co chcecie, ale to auto ma duszę i na pewno mój next samochodzik to będzie Garbus....
Wiem, że skarbonka, wiem, że dużo pali, ale mam to w nosie...
Będę nim jeździć do pracy, na zakupy i do tego nie muszę mieć super bryki....
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 82 dni temu Posty: 734 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-09-30, 00:55
Donn napisał/a:
podobają się Wam autka po tuningu?
Po prawdziwym tuningu jak najbardziej.
Tutaj pokazane auta to typowe "supercars", nie przepadam za takimi pojazdami, ale Sallen S7 to fantastyczny samochód (pokazany jest w 2min. 8sek) i prawdziwy "american muscle"
czyli Shelby gt w (2min 12s)
Kahela napisał/a:
Mówcie co chcecie, ale to auto ma duszę
To prawda,to auto ma duszę!
Kahela napisał/a:
Wiem, że skarbonka
Jak każde auto
Kahela napisał/a:
i do tego nie muszę mieć super bryki....
Ale to jest super bryka - kultowa
A chrabąszcze przedstawione na zdjęciach to same nowe (tzn po 73roku chyba ) bo nie mają "leżących przednich lamp, mają duże tylne lampy i panoramiczne szyby
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 508 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-30, 06:19
Obecnie jezdze corsą B , czerwoną lub czasami Audi 100-faceta, albo Nissanem Xtrialem - taty /kocham ten wóz/
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-09-30, 09:26
Jacqueline napisał/a:
Ale to jest super bryka - kultowa
dla mnie tak, tylko miałam na myśli że nie muszę mieć "super bryki" w sensie nówki, która się nie psuje i zasuwa jak szatan
Jacqueline napisał/a:
A chrabąszcze przedstawione na zdjęciach to same nowe (tzn po 73roku chyba )
a niekoniecznie...
bo nawet jest tu 1 z '63 tylko był tak zapuszczony, że jak się właściciel za to zabrał, to...troszkę go odmieniło
Ale cieszę się, bo widzę, ze się troszkę znasz....będę miała kogo się radzić...
Tym bardziej, że wcześniej tylko marzyłam o takim, a teraz zaczynam się rozglądać i czytać dużo na ten temat...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum