Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-08, 10:52
zapraszam zapraszam do siebie z chęcią was przewiozę a później na jakimś bezpiecznym placu pozwolę pojeździć bo jeżdżenie maluszkiem to nie lada wyzwanie tu niem wspomagania wszystko robi sie łapkami
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-14, 16:39
Zielonooka, śliczne autko oj jakby mój tata był taki hojny....
Madzik , bardzo ładny ale jakoś mnie wzieło na czerwone auta i bordowe te co teraz macie też niczego sobie... na pewno lepiej wygląda umyte i wypastowane ale dla mnie ale i tak jestem za czerwonymi....
fajna babka no ten kolor tez nie jest moim ulubionym, ale akurat temu modelowi tylko taki pasuje osobiscie podobaja mi sie ciemne samochody, granatowy metalik na przyklad... miodzio czerwony mieli kiedys moi rodzice i mi sie nie podobal taki strazacki
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 650 dni temu Posty: 256 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-07-23, 23:03
Auta jak auta
Ja musze przed 30 miec to, i to jest moj cel jak narazie ktory pomalutku realizuje
A tutaj w trasie
mrrrrrrr Od kiedy sasiad taka ma, jestem chory
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 650 dni temu Posty: 256 Skąd: Wałbrzych
Profil:
Wysłany: 2008-07-23, 23:08
Donn napisał/a:
strus, ile takie cacko kosztuje?
2005r, 185 KM, okolo 30 tys zl
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum