Ale nie lubie się sprzeczac , mam poprostu swoje zdanie a czyjegoś nie ignoruje tylko przyjmuje ze spokojem a nie tak jak Ty spiearając się ciągle o to samo
Koncze temat
A tak nawiasem mówiąc podoba mi się Honda CRV i chciałabym ją w niedługim czasie zdobyć jakoś
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-06, 11:40
no ładne te wasze samochodzik... takie eleganckie ... mi sie marzy opel Tigra no ale na razie nie mam co myśleć choć mój wóz z pewnością was zachwyci... no co zdziwiliście się i pewnie zazdrościcie szczerze to kocham maluszki to jest już mój drugi ja jestem niska autko malutkie dobrze do siebie pasujemy... jest zieloniutki ale w słońcu i pod latarnia wygląda jak by był niebieski...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 245 dni temu Posty: 3136 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-06, 11:44
Maluszki...hmm. Słodkie, ale...Nie widzę siebie w maluszku, jeżdżę fordem, kombiakiem, który jest spory i ma power
Czasem śmigam samochodem ojca (kia piccanto) i jest taki malutki, że niezbyt komfortowo się w nim czuję...
_________________ Kryzys wartości, bankructwo idei - czyli ogólnie do dupy jest...
a mnie na widok malucha aż coś mrozi w środku....Marcin ma hopla na punkcie maluchów, raz już zrobił mi numer i zamienił poloneza na malucha, oj, niedobrze wtedy było między nami, bardzo dużo się o to kłóciliśmy, na szczęście zaraz zamieszkaliśmy razem, wzięliśmy moją Toyotę i maluch musiał zostać sprzedany.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-07, 16:47
Madzia81, wspólczuję ci niemiłych wspomnień ale to już przeszłość.
Jak o mrozeniu to tak mnie naszło właśnie że zimno w maluchu jest dodatkowa atrakcją wiecie nie mal lepszej rzeczy niż jechać sobie po mrozie - 5 C z otwartym oknem bo ci szyby parują a więc i zamarzają...
.. to się nazywa dodatkowe chłodzenie
calineczka, wspomnienia z malucha są najlepsze jak sprzedawałam swojego pierwszego to beczałam jakby mi ktoś pół życia ukradł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum