Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 00:08
kolor,jaki nie kupie to potem będzie czarny z takimi turkusowymi dodatkami no i piękne srebrne felgi a co do reszty to musze sie jeszcze zdecydowac,może w katalogu warsztatu który sie nim zajmie znajde coś co mnie zaciekawi,póki co to pomysły mam z tego co przerabiali moi koledzy.ja to sie średnio znam,musze pogadac z kumplem to mi więcej doradzi ale najpierw musimy zobaczyc ten samochód,pote zrobimy projekt mojego.jakąś wizje mam
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-24, 00:25
chce miec też takie światła pod samochodem-jakoś to sie pewnie nazywa tylko nad kolorem sie zastanawiam,że będze super to wiem,a i nawet nie taki drogi jak miał byc więc sie ciesze,no i jakby nie mój kochany kumple Mati to sama bym niewiele zrobiła,on sie na tym zna,on znalazł samochodzik,on pomoże go odpicowac.on będzie ze mną śmigał jak znajde na kompie fotki to wam pokaże jego nissana-jest boski
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum