A mój samochód okazał sie tylko do wymiany Tzn jezdzi jeszcze ale jest do wymiany tyle i kasy tyle , że nie warto ładować w niego
Powaznie musimy pomyslec nad innym ale tym razem chce auto do którego częsci nie będa kosztowac majatek
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 363 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 18:14
Madae napisał/a:
Tilia łoooo Ty wisz co ja lubie
fajny,tak sie zastanawiam nad takim właśnie większym,bo bardziej rodzinny i na wakacje można wygodnie pojechac,bo do takiego małego sportowego o mi sie walizy nie zmieszczą
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 14:25
może kolor inny,ale model ten sam.już takim jeździłam kilka razy w wakacje i musze przyznac że jest świetny,nawet skrzynia manual mi nie przeszkadza.tylko te 6 biegów jakoś sie przyzwyczaje
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 14:36
jeździłam koleżanki,a że prawka nie miałam i takie to były moje początki to sie bałam cholernie,zwłaszcza że ten jej to taki odpicowany jest,no ale już sie nie boje
Profil:
Wysłany: 2008-04-13, 22:15
troche mi sie pozmieniało,samochód zostaje ten sam ale nie chce żeby to był seryjny,musze coś w nim zmienic,takie pimp my ride więc ustaliłam że bypie starszy z 2004 roku i troszke w nim pozmieniam,kolorystyka ustalona czarno-błękitny.teraz potrzebny mi dobry projekt,ale ciesze sie że on będzie taki bardziej anuskowy chocia to troche dłużej potrwa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 525 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-14, 07:14
anusek, samochodu zazdroszczę śliczny on jest
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum