Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-31, 10:44
Podobają mi się te stare samochody(fotka 7 i 9). Ozdoba pierwsza zaproponowana przez Viagrę z tulipanów.
Nie wiem czemu, ale jakbym miała jechać takim starym to obowiązkowo czerwonym. Widziałam kremowy i czarny i czerwony i ten ostatni najlepiej moim zdaniem wyglądał.
A jakim chciałabym jechać, nie wiem, takim starym chyba, ale podobno strasznie drogie jest wypożyczenie.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 236 dni temu Posty: 1404
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-30, 14:04
Ja nie przepadam za starymi samochodami czy limuzynami do slubu.Choc na stare autko moze bym dala sie jescze namowic, ale na limuzyne to napewno nie.Taki kicz.
U mnie jak juz cos to poprosi sie kogos z rodziny albo znajomego co ma jakis ladny samochod i juz.
Kwestia gustu.
_________________ ...Losing you is like livin in a world with no air...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 371 dni temu Posty: 23
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 11:10
hello:))
otóz przeglądnęłam z niemałym zaciekawieniem wszystkie Wasze fotografię, sama bowiem jestem na etapie lekkiego rozglądania się w kwestii auta ślubnego:D moje wnioski są następujące
- auto jak najbardziej 'dzisiejsze':) nie żadna tam limuzyna, ale coś fajnego:D niedużego i 'srebrnego'
- ozdoby: jak najbardziej proste i klasyczne, żadne kwiatowe serca, złote obrączki, i różowe gołębie, tak więc coś takiego odpada!
ale coś takiego, jak najbardziej TAK
baaaa nawet to bardzo mi się podoba:) ale jak wspominałam, postawimy jednak na jakieś 'czasowe autko'
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 133 dni temu Posty: 68 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Stan: panna
Partner: Marek
Wysłany: 2008-02-27, 20:17
Moim marzeniem zawsze było pojechać bryczką z białymi końmi, pięknie udekorowaną, i zamierzam je zrealizować, ale samochod oczywiscie też wynajmę, białą limuzynę w starym stylu, to jednak wygoda, zeby podjechać szybciutko do fotografa, czy choćby w miejsce gdzie bedzie czeka bryczka:)
Informacje: Dołączyła 338 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-27, 20:23
Princessa napisał/a:
Moim marzeniem zawsze było pojechać bryczką z białymi końmi, pięknie udekorowaną, i zamierzam je zrealizować, ale samochod oczywiscie też wynajmę, białą limuzynę w starym stylu, to jednak wygoda, zeby podjechać szybciutko do fotografa, czy choćby w miejsce gdzie bedzie czeka bryczka:)
Łoł, to chyba wystawnie będzie
Mój braciszek we wrześniu będzie jechał do ślubu wiśniową Warszawą Nasi dziadkowie też takim autem jechali
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-07, 22:23
Zobaczcie jakie przyozdobienie samochodu znalazłam
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum