nie wiem czy ryżomakaron smakuje jak zwykły makaron, tylko kształtem ryż przypomina
specjalnie do kuchni poleciałam po paczke tego makaronu kupuję zawsze z firmy "primo gusto" i pisze rzeczywiście ORZO MEDIUM i ze jest to makaron w formie ryżu, a robiony jest z pszenicy czyli z ryżem nie ma jednak nic wspólnego
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 13:53
Magdaru, nie wiem dokladnie co tam bylo...niech sobie przypomne fasolka czerwona, kukurydza....hmmm nie pamietam co jeszcze ale z pewnoscia nie byly to tylko te 2 skladniki wiem, ze wlasnie byla na ryzu
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Magdaru, nie wiem dokladnie co tam bylo...niech sobie przypomne fasolka czerwona, kukurydza....hmmm nie pamietam co jeszcze ale z pewnoscia nie byly to tylko te 2 skladniki wiem, ze wlasnie byla na ryzu
aaaa, no to całkiem inny skład
moja teściowa robi pyszną warstwową sałatkę z ryżem czasem już nie daje rady, a jem, bo jest taka pyszna
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 238 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-18, 16:20
Słyszałam o naprawde pycha sałatce śledziowej z plasterkami cytryny,kolorwym pieprzem i oliwą z oliwek.Dzis pomolestuję kolegę o przepis .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum