dobrze, że takie tematy są poruszane w tym programie
no dokładnie , bo juz same dziewczyny w białych kozaczkach były , disco polo i zdardzone zony
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 884 dni temu Posty: 2684 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-11-26, 17:17
magdaaaaa napisał/a:
disco polo
to to już w ogóle co drugi odcinek
widziałam dziś zwiastun programu o dzieciach które w wypadkach domowych ucierpiały. Mówili o chłopcu który jak miał dwa lata wypił jakiś kwas... mnie dziwi jak 2 letniego chłopca można samego zostawić?? A już w ogóle jakieś kwasy nie kwasy na wierzchu zostawiać... masakra jakaś... i teraz się chłopiec bujać będzie z tym do końca życia niestety
_________________ "So I find a reason to shave my legs
Each single morning..."
właczyłam na chwile i jedyne co przykuło moja uwage to sweterek drzyzgi.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-11-27, 21:52
Byłabym wdzięczna, gdybyście faktycznie wypowiadały się na temat problemów, które są poruszane w programie, a nie komentowaniu, jak wyglądała Ewa, czy jak wyglądała "ta" z widowni. Trochę mi to o OT podchodzi
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-28, 00:01
JeniFFer, a ja również nie obejrzałam bo nie miałam czasu... a tak chciałam zobaczyć ten odcinek... chyba poszukam do w internecie..
bo zainteresował mnie ten temat i ciekawa jestem jakie pytania Drzyzga im zadawała i jak w ogóle te dzieci się wypowiadały
[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2009-11-28, 10:10 ]
Uprzedzam, że kolejne posty z serii "a ja dzisiaj nie obejrzałam", które nic do tematu nie wnoszą, będą usuwane, proszę wypowiadać się na temat całego programu, czy prowadzić dyskusje związane z pojedynczymi odcinkami
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2876 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-28, 17:41
Kiedyś oglądałam "Rozmowy" nałogowo. Podobał mi się ten program, bo jakby nie patrzec każdy mógł tam znaleźc cos dla siebie, poruszano naprawdę ciekawe tematy. W tej chwili nie wiem na jakim poziomie utrzymuje się ten program, gdyż najzwyczajniej w świecie nie mam kiedy go obejrzec. Za to dziś na YT znalazłam fragment jakiegoś odcinka, który chcę Wam pokazac. Kiedy go oglądałam to miałam wrażenie, że patrzę na męskie wydanie mojej "ulubionej" Joli Rutowicz. I tak się tylko zastanawiam czy ten człowiek rzeczywiście się w ten sposób zachowuje czy to takie granie pod kamerę Jak dla mnie to jakiś cudak jest- ja rozumiem indywidualnośc, oryginalnośc, ale to co on usiłuje sobą reprezentowac to jakaś żenada
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
kojarze ten odcinek . Ja nie wiem czy mozna go nazwac facetem poniewaz normalny facet nie móiw takich rzeczy a juz na pewno gdy patrzy na niego tyle ludzi.
Ostanio rozmowy w toku sa pokroju pudelka czyli tania sensacja dla mas.
— Jane Austen.
Od poniedzialku sa nowe odcinki Rozmow w toku a tematy naprawde sa ciekawe
[ Dodano: 2010-02-18, 21:13 ]
Jutro: Czy na pewno pamiętasz z kim spałaś po ostatniej imprezie?
Ania ma 24 lata i lubi ostre balangi, na których pije tyle, że powinna już nie żyć. Nic dziwnego, że czasem nie pamięta, z kim spędziła noc.........
Kamila ma 19 lat, ale za kołnierz nie wylewa. Ostatnio upiła się tak, że na "zerwanym filmie" szalała w agencji towarzyskiej. Jak zakończyło się jej show?
Dzis było o dziewicach . Jeden z ciekawszych programów w ostatnim czasie.
Ale rosmieszyło mnie jak na dole na pasku pojawił się napis : jestes fanką disco polo zadzwoń czyli niedługo kolejny program bedzie o tej cudownej muzyce
— Jane Austen.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 3918 Skąd: świętokrzyskie :)
Profil: Partner: misiek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-24, 15:39
dziś tematem programu będą galerianki
"Jak zostałam galerianką"
obejrzę z ciekawości
jutro: "Jak obronić się przed gwałtem w dyskotece" - też dobry temat
[ Dodano: 2010-03-24, 18:59 ]
no nie powiem ciekawe to było..
wszystkie dziewczyny z programu zaczynały jako galerianki a kończyły w agencjach towarzyskich...
tylko jedna z nich chciała z tym skończyć...
reszta się przyzwyczaiła do łatwej kasy.. ze zamiast siedzieć i robić po 10 godzin dziennie za 800 zł woli się sprzedawać..
do tego zero skrupułów
jedna to nawet stałego faceta miała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum