Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 748 dni temu Posty: 8655 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-11-20, 18:34
o jacie 25 minut?! ja bym się tam chyba spaliła... a ten blond, no cóż ...wszystko jasne dużo jest takich lasek które chodzą codziennie i wciąż uważają że są blade...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-20, 19:04
uprasza się o nie krytykowanie ludzi z blond włosami !
ja też naturalnie jestem blondynką i nie uważam się za głupią istotę..
solarka a kolor włosów nie maja nic ze sobą wspólnego!
czy ktoś wie może czy można obejrzeć dzisiejszy odcinek rozmów w toku w internecie? jest jakaś strona ku temu poświęcona? czy normalnie poszukać na youtube?
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2009-11-21, 12:40
Ale te laski z wczorajszego odcinka były za przeproszeniem 'zryte'
najbardziej mi sie widziała ta ostatnia- nie dośc że nabawiła sie jakiegoś grzyba to ją to jeszcze nie zraziło i coś że wytrzyma 4 dni bo musi iśc do dermatologa
w sumie jedne były lepsze od drugich
a wszyscy na widowni sie śmiali jak mówiły że patrzą w lustro i widzą że sa blade a codziennie chodzą conajmniej na 20 minut a zbladły
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Wedlug mnie taka mocna opalenizna wcale nie wyglada tak ladnie.Te dziewczyny majac 40 lat beda wygladaly na co najmniej 5 lat starsze.Jedna z tych panienek (przy kosci) zamiast te pieniazki przeznaczyc na smazenie sie w solarce moglaby,zainwestowac w jakis sprzet do cwiczen.Przynajmniej zrzucilaby troche wagi,a nie tuszuje to opalenizna.Cwiczenia wyszlyby jej na zdrowie. Widownia patrzyla z politowaniem na nie.
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-11-21, 13:08
viola napisał/a:
Przynajmniej zrzucilaby troche wagi,a nie tuszuje to opalenizna.Cwiczenia wyszlyby jej na zdrowie.
O tym samym pomyślałam, zresztą wg mnie opalenizna wcale nie tuszuje kilku kilogramów za dużo
Ale ja bym znowu nie twierdziła, że są głupie. Co się dziwicie, to już jest głębokie uzależnienie, mają zryty łeb tak samo jak osoby, który przesadnie chcą wyglądać dobrze, które kombinują z kremami, żeby wyglądać młodziej. I wszystko ma swoje skutki uboczne, niestety.
Też nie pochwalam solary, nigdy nie byłam, taka czekolada odrzuca, ale im tego nie powiesz
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2009-11-21, 13:22
Elodi, uzależnienie uzaleznieniem ale to co mówiły te (chyba) siostry??
jedna z nich zapytana co by ją przekonało do przestania chodzenia na solarium powiedziała że dopiero rak skóry głupa jak nic.
lepiej sie zrobic na 'skwarke' i byc bardziej opalona niz siostra za wszelką cene
jeszcze taka najbardziej rozgarnięta wydawała mi sie ta najstarsza w tych krótkich włosach- włascicielka solarium
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-11-21, 13:34
A mi sie podobal kontrast, miedzy ta babeczka co je badala i nimi (siostrami)
Tu ladna dziewczyna, piekne wlosy, przesympatyczna, madra, makijaz i stroj ze smakiem, a na przeciwko taki wytwor wyobrazni, z przesuszonymi i pourywanymi wlosami, jakis bialy kozak za kolano chyba, i kupa zlomu na palcach.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Ta wlascicielka solarium co byla w programie niczym sie nie roznila od nich,tak samo uzalezniona jak te panny.Ona miala 29 lat?wygladala o wiele starzej niz ja co mam 38.Raz w zyciu bylam tylko w solarium i wiecej nie chodzilam.
[ Dodano: 2009-11-21, 13:41 ]
madzia napisał/a:
A mi sie podobal kontrast, miedzy ta babeczka co je badala i nimi (siostrami)
Tu ladna dziewczyna, piekne wlosy, przesympatyczna, madra, makijaz i stroj ze smakiem, a na przeciwko taki wytwor wyobrazni, z przesuszonymi i pourywanymi wlosami, jakis bialy kozak za kolano chyba, i kupa zlomu na palcach.
Madzia zgadzam sie z Toba,jesli chodzi o te pania kosmetolog.Piekna kobieta ze zdrowymi wlosami i piekna cera.A te dziewczyny dosc ,ze zniszczone wlosy rozjasnianiem,to i spalone jak skwarki.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 613 dni temu Posty: 3735
Profil:
Wysłany: 2009-11-24, 18:21
A wogóle to że były ubrane na bialo (chyba te dwie dziewczyny, mialy jakies białe koszulki, kozaczki ) to chyba tylko po to zeby jeszcze bardziej uwydatnić tą opalenizne.
Ja już zrezygnowałam z solarium. Wole balsamy brazujące
_________________ Pasujecie do siebie jak tubka i klej
dzis było o szalejacych hormonach , ogldałam tylko urywek i pani endykrynolog powiedziła ze dobrze by było co kilka lat zrobić sobie badania hormonalne , a po 25 roku zycia co rok.
gdyby lekarze tak dawali bez problemu skierowania to z ciekawoci bym zrobiła badanie.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Ostatnio zmieniony przez magdaaaaa 2009-11-25, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 344 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdynia
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 174cm
Włosy: ciemny blond
Stan: Panna
Partner: Michał
Wysłany: 2009-11-25, 19:10
magdaaaaa napisał/a:
endykrolog
mi ta nazw nawet nie kojarzyła się z hormonami ani niczym takim - taka jestem uświadomiona! Założę się że jak bym zapytała swojego lekarza rodzinnego o skierowanie na takie badanie to by mnie wyśmiał - on taki mądry jak i ja.. Ogólnie to niegłupi pomysł, tym bardziej jak ta babeczka mówiła, ze tarczyca, nadnercza i te inne mają związek z nowotworami..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2555
Profil: Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-25, 21:15
Tilia napisał/a:
magdaaaaa napisał/a:
endykrynolog
chyba endokrynolog.......
dokładnie, endokrynolog
hormony są bardzo ważne w naszym organizmie, bardzo wiele od nich zależy
to dobrze, że takie tematy są poruszane w tym programie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum