Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: madzia
2009-10-16, 20:56
Rozmowy w toku
Autor Wiadomość
WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 737 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2009-11-20, 16:35   

nie te włosy tylko są dopełnieniem i podkreśleniem że to takie blondynki z grupy głupich :roll:

REKLAMA

krowka17 

Informacje:
Dołączyła 748 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-20, 18:34   

o jacie :shock: 25 minut?! ja bym się tam chyba spaliła... a ten blond, no cóż ...wszystko jasne :) dużo jest takich lasek które chodzą codziennie i wciąż uważają że są blade...

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 992 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-20, 19:01   

krowka17 napisał/a:
a ten blond, no cóż ...wszystko jasne

trzeba było darować sobie ten komentarz :-/

wiadomo sa ludzie i parapety. chciałabym zobaczyć ja za jakieś 10 lat

amoramor 

Informacje:
Dołączyła 304 dni temu

Profil:
Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-11-20, 19:04   

uprasza się o nie krytykowanie ludzi z blond włosami !
ja też naturalnie jestem blondynką i nie uważam się za głupią istotę.. :-|

solarka a kolor włosów nie maja nic ze sobą wspólnego!

czy ktoś wie może czy można obejrzeć dzisiejszy odcinek rozmów w toku w internecie? ;> jest jakaś strona ku temu poświęcona? czy normalnie poszukać na youtube? ;>

'..omnia vincit Amor et nos cedamus Amori..'

Majorka^^ 

Informacje:
Dołączyła 339 dni temu

Profil:
Partner: Kotuuuuś:*

Wysłany: 2009-11-21, 12:40   

Ale te laski z wczorajszego odcinka były za przeproszeniem 'zryte'
najbardziej mi sie widziała ta ostatnia- nie dośc że nabawiła sie jakiegoś grzyba to ją to jeszcze nie zraziło :shock: i coś że wytrzyma 4 dni bo musi iśc do dermatologa :roll:

w sumie jedne były lepsze od drugich :shock:
a wszyscy na widowni sie śmiali jak mówiły że patrzą w lustro i widzą że sa blade a codziennie chodzą conajmniej na 20 minut a zbladły <hoho2>

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-21, 13:04   

Wedlug mnie taka mocna opalenizna wcale nie wyglada tak ladnie.Te dziewczyny majac 40 lat beda wygladaly na co najmniej 5 lat starsze.Jedna z tych panienek (przy kosci) zamiast te pieniazki przeznaczyc na smazenie sie w solarce moglaby,zainwestowac w jakis sprzet do cwiczen.Przynajmniej zrzucilaby troche wagi,a nie tuszuje to opalenizna.Cwiczenia wyszlyby jej na zdrowie. Widownia patrzyla z politowaniem na nie. :-/

Elodi 

Informacje:
Dołączyła 732 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-11-21, 13:08   

viola napisał/a:
Przynajmniej zrzucilaby troche wagi,a nie tuszuje to opalenizna.Cwiczenia wyszlyby jej na zdrowie.

O tym samym pomyślałam, zresztą wg mnie opalenizna wcale nie tuszuje kilku kilogramów za dużo ;)

Ale ja bym znowu nie twierdziła, że są głupie. Co się dziwicie, to już jest głębokie uzależnienie, mają zryty łeb tak samo jak osoby, który przesadnie chcą wyglądać dobrze, które kombinują z kremami, żeby wyglądać młodziej. I wszystko ma swoje skutki uboczne, niestety.
Też nie pochwalam solary, nigdy nie byłam, taka czekolada odrzuca, ale im tego nie powiesz ;)

Majorka^^ 

Informacje:
Dołączyła 339 dni temu

Profil:
Partner: Kotuuuuś:*

Wysłany: 2009-11-21, 13:22   

Elodi, uzależnienie uzaleznieniem ale to co mówiły te (chyba) siostry?? :shock:
jedna z nich zapytana co by ją przekonało do przestania chodzenia na solarium powiedziała że dopiero rak skóry :roll: głupa jak nic.
lepiej sie zrobic na 'skwarke' i byc bardziej opalona niz siostra za wszelką cene :shock:
jeszcze taka najbardziej rozgarnięta wydawała mi sie ta najstarsza w tych krótkich włosach- włascicielka solarium ;-)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 1175 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-21, 13:34   

A mi sie podobal kontrast, miedzy ta babeczka co je badala i nimi (siostrami)
Tu ladna dziewczyna, piekne wlosy, przesympatyczna, madra, makijaz i stroj ze smakiem, a na przeciwko taki wytwor wyobrazni, z przesuszonymi i pourywanymi wlosami, jakis bialy kozak za kolano chyba, i kupa zlomu na palcach.

W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW ;-)

viola 

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-21, 13:34   

Ta wlascicielka solarium co byla w programie ;-) niczym sie nie roznila od nich,tak samo uzalezniona jak te panny.Ona miala 29 lat?wygladala o wiele starzej niz ja co mam 38.Raz w zyciu bylam tylko w solarium i wiecej nie chodzilam.

[ Dodano: 2009-11-21, 13:41 ]
madzia napisał/a:
A mi sie podobal kontrast, miedzy ta babeczka co je badala i nimi (siostrami)
Tu ladna dziewczyna, piekne wlosy, przesympatyczna, madra, makijaz i stroj ze smakiem, a na przeciwko taki wytwor wyobrazni, z przesuszonymi i pourywanymi wlosami, jakis bialy kozak za kolano chyba, i kupa zlomu na palcach.
Madzia zgadzam sie z Toba,jesli chodzi o te pania kosmetolog.Piekna kobieta ze zdrowymi wlosami i piekna cera.A te dziewczyny dosc ,ze zniszczone wlosy rozjasnianiem,to i spalone jak skwarki.

Olenka 
piekielna słodycz

Informacje:
Dołączyła 613 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-24, 18:21   

A wogóle to że były ubrane na bialo (chyba te dwie dziewczyny, mialy jakies białe koszulki, kozaczki :lol: :lol: :lol: :lol: ) to chyba tylko po to zeby jeszcze bardziej uwydatnić tą opalenizne.

Ja już zrezygnowałam z solarium. Wole balsamy brazujące :P

magdaaaaa 

Informacje:
Dołączyła 698 dni temu

Profil:
Imię: Magdalena
Wzrost: 158
Włosy: brązowe
Stan: wolna

Wysłany: 2009-11-25, 19:00   

dzis było o szalejacych hormonach , ogldałam tylko urywek i pani endykrynolog powiedziła ze dobrze by było co kilka lat zrobić sobie badania hormonalne , a po 25 roku zycia co rok.
gdyby lekarze tak dawali bez problemu skierowania to z ciekawoci bym zrobiła badanie.
Ostatnio zmieniony przez magdaaaaa 2009-11-25, 19:13, w całości zmieniany 1 raz  

Marta2012 

Informacje:
Dołączyła 344 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: 174cm
Włosy: ciemny blond
Stan: Panna
Partner: Michał

Wysłany: 2009-11-25, 19:10   

magdaaaaa napisał/a:
endykrolog
mi ta nazw nawet nie kojarzyła się z hormonami ani niczym takim - taka jestem uświadomiona! Założę się że jak bym zapytała swojego lekarza rodzinnego o skierowanie na takie badanie to by mnie wyśmiał - on taki mądry jak i ja.. :-/ Ogólnie to niegłupi pomysł, tym bardziej jak ta babeczka mówiła, ze tarczyca, nadnercza i te inne mają związek z nowotworami..

Tilia 
nocny marek :)

Informacje:
Dołączyła 912 dni temu

Profil:

Wysłany: 2009-11-25, 19:44   

magdaaaaa napisał/a:
endykrynolog

chyba endokrynolog.......

Jak nie jest się pewnym to lepiej w google sprawdzić,bo potem ktoś pójdzie i będzie się z lekarzem kłócił,że chce skierowanie do endykrologa.
Ostatnio zmieniony przez Tilia 2009-11-25, 19:46, w całości zmieniany 1 raz  

amoramor 

Informacje:
Dołączyła 304 dni temu

Profil:
Imię: Justyś :)
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2009-11-25, 21:15   

Tilia napisał/a:
magdaaaaa napisał/a:
endykrynolog

chyba endokrynolog.......

dokładnie, endokrynolog :)
hormony są bardzo ważne w naszym organizmie, bardzo wiele od nich zależy :)
to dobrze, że takie tematy są poruszane w tym programie :)

'..omnia vincit Amor et nos cedamus Amori..'

Odpowiedz do tematu