ja bym z checia wziela udzial w takiej sesji oczywiscie o ile by sie ukochany zgodzil, mam cialo ktorego nie musze sie wstydzic a wrecz przeciwnie.. chociaz osobiscie wole sesje tylko dla 1 pary oczek
Jeżeli bozia obdarowała nas ładną urodą, pięknym ciałem i mamy się "czymś" pochwalić to wszystko jest dla ludzi...ktoś ma taki zawód ktoś inny ma inny....
Głupie komentarze były są i będą w kierunku do dziewczyn, które rozbierają się do zdjęć bo sterotyp jest taki, że jak zdjęcie rozbierane to jest sex i duża kasa
Komentarze wynikają z tego, że Ci "zwykli" ludzie poprostu zazdroszczą innym urody i tego że ktoś został zauważony przez profesjonalistę
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-16, 15:45
Lubię oglądać kobiece akty a to z tego powodu, że ciało kobiety jest naprawdę piękne.
Jeżeli chodzi o mnie to ................trudno powiedzieć,czy zrobiłabym sobie rozbieraną sesję.
Kto by chciał mnie oglądać??????
Delikatane kobiece akty potrafią nacieszyć oko nie tylko mężczyzny ale i kobiety.
Ważne,aby nie zdarzyła się sytuacja w której te fotki znalazłyby się na jakimś portalu internetowym.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-04-17, 19:25
widziałam ładniejsze zdjęcia...
a co do mnie...gdybym dostała propozycję ładnej, subtelnej i zmysłowej sesji....pewnie bym się bardzo głęboko nad tym zastanawiała, ale czy bym się zgodziła, to nie wiem. Nie potrafię w tej chwili tego ocenić. Może i dobrze, że raczej takiego dylematu mieć nie będę
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-17, 19:31
na sesję do gazety bym sie nie zgodziła, bo też nie mam co pokazywać
ale na jakieś profesjonalne zdjecia do celów prywatnych i pamiątkowych jak najbardziej
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-17, 19:41
takie zdjęcia byłyby piękne , nie potrzebuję, żeby obcy faceci sobie coś robili oglądając mnie w gazetce , ale po latach powiedzieć wnuczce- babcia kiedyś też fajna laska była, to byłoby coś
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 78 dni temu Posty: 118 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-04-18, 19:38
Wstrętne te zdjęcia na taką sesje bym się w życiu nie zgodziła chociaz wiem że potem jeszcze z tydzień by mnie w pohotoshopie poprawiali cobym jakos konkretniej tu i ówdzie wyglądała Niestety subtelna erotyka już dawno gdzieś zniknęła i pozostało nam patrzec tylko na takie kiczowate obrazeczki
Sesja rozbierana hmm.. mozliwe ale nigdy do zadnej gazety i na pewno nie teraz jakos nie jestem na to gotowa ale jesli juz to tak jak juz mowilyscie sesja artystyczna jak najbardziej i nie chcialabym wszystkiego pokazac bo to czasami niesmacznie wyglada, a z reszta wtedy dziala wyobrazna facetow
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-19, 20:15
Shamatu playboy jest raczej dla starszej grupy facetów,nie chodzi nawet o zdjęcia ale co całoś,o oprawe,o wywiady,nie ma tam głupich textów jak w ckm,ckm jest dla tych młodszych i dlatego jest taki bardziej odważny,zdjęcia mniej artystyczne i subtelne.
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum