Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 252 dni temu Posty: 85
Profil:
Wysłany: 2007-11-14, 12:31 rossmann
chodzicie do rossmana? ja go uwielbiam. może popiszemy sobie co tam ciekawego znalazłyśmy, co pobija jakościowo i CENOWO inne produkty w innych sklepach. być może to zachęci któraś z nas do zakupu, dowiemy sie o promocji... co Wy na to?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-14, 19:09
Oj mam sentyment do rossmana uwielbiam go )
Moja kuzynka 4 lata pracowała w rossmanie i... wiele razy dostawałam gratisy do zakupów
I pomimo, że już tam nie pracuje, to lubię odwiedzać ten sklep
Zazwyczaj kupuję tampony (bo są znacznie tansze niz w sklepie) a poza tym szampony i kosmetyki m.in. tusze do rzęs, cienie i itp
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-14, 19:17
tez bardzo czesto robie zakupy w rossmanie najczesciej kupuje tam:tusze,balsamy,cienie,lakiery,farby,a takze plyny do kapieli swietny sklep w ktorym mozna zrobic upominki prezenty najblizszym
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-14, 20:47
Także często zaglądam do rossmana, w Chełmie nawet zdjęcia wywoływaliśmy bo niezla promocja była.
Aktualne promocje można pewnie zobaczyć na stronie macierzystej tej sieci. Ale teraz nie mogę wejść
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
w rossmannie kupuje praktycznie wszystkie kosmetyki,chemie itp. raz wywoływałam też zdjęcia i szczerze mówiąc były naprawde fajnie wywołane! podoba mi sie że jest naprawde duży wybór a ceny naogół niższe niż w sklepach. a że mam blisko to już inna sprawa...
Informacje: Dołączył: 181 dni temu Posty: 48 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172
Włosy: ciemny blond
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-22, 12:32
Ja takze uwielbiam rossmana..kupuje tam wszystko co rzuci mi sie w oko... zawsze jak tam ide to nie wydaje mniej niz 50 zł...czasem wiecej niz 100 zl ..... jetem rossmanoliczką...
_________________ słowa niewypowiedziane
niesie w milczeniu czas
boli mnie , że nasza miłość
napotyka na przeszkód las
wydaje mniej niz 50 zł...czasem wiecej niz 100 zl ..... jetem rossmanoliczką...
ostatnio tylko wchodze i patrzę jak cos w przeceni to kupuje ( o ile mi to potrzebne oczywiscie) wczoraj kupilam tam płyn do mycia okien w promocji byl
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-22, 12:36
katti napisał/a:
zdjecia w Rossmanie w Chelmie wywoluja bardzo ladnie
Katti jesteś z Chełma?
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-22, 12:52
katti napisał/a:
zdjecia w Rossmanie w Chelmie wywoluja bardzo ladnie
W Łodzi też bardzo ładnie wywołują zdjęcia
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum