Wpadła mi w ręce ulotka z rossmana, że od jutra tzn. 1 sierpnia są różne promocje na kosmetyki i tak np.:
pasata do zębów Colgate + szczoteczka z 8,99 na 5,99 PLN
head&shoulders 400ml + naszyjnik z pereł w prezencie z 16,99 na 13,99 PLN
balsam brązujący Dove Summer z 17,49 na 11,49 PLN (chyba sobie kupie dwa )
nivea body - żel wyszczuplający z 43,99 na 31,99 PLN
nivea soft z 5,99 na 3,99 PLN
ob 32sztuki za 10,29 PLN
tampony bella 16 sztuk za 5,69 PLN
szampon, odżywki Fructis - 6,99 PLN
pianka do twarzy clean&clear + szminka bebe gratis - 9,99 PLN
żel pod prysznic Palmolive - 5,99 PLN
mydło w płynie FA z 8,49 na 4,99 PLN
i wiele wiele innych kosmetyków
myśle, że warto się wybrać
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
a nóż, że to będzie w rossmanie koło Ciebie gdzieś...ja zawsze jak miałam ulotke najczęściej w jakiejś gazecie kobiecej to szłam po kilku dniach i zazwyczaj ceny były takie jakie się spodziewałam....co wczesniej widziałam
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Na dniach wybieram sie do Rossmanna,Pewnie znowu nie bedzie mnie w domu przez pol dnia i wydam sporo kasy.Te promocje tak kusza , no i oferta.Mozna kupic fajne rzeczy za nieduze pieniadze.tylko rzeczywiscie ta ochrona jest krepujaca
_________________ Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.
a czy u Was w Rossmanie zaczepia Was jakaś Pani i proponuje zapisac się na jakąś karte czy klubu rossmana?
Mnie już dwa razy zaczepiła a ja jej odmawiam a ta dalej krąży za mną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum