Dzisiaj byłam
I nie mogłam sie połapac bo zrobili przemeblowanie
Generalnie nie mieli dzisiaj zbyt dużego wyboru
Kupilam tylko to co było niezbędne
Te chusteczki co Jewel polecala widziałam ,ale ich nie kupiłam
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 38 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 22:00
lubie ten sklep tylko mam do niego troche daleko ale jak jestem w po blizu to musze wejsc bardzo lubie kupowac tam farby do wlosow czy szampony koloryzujace bo sa tansze z reguly a wogole rossmann ma bardzo fajny plyn do demakijazu
Ja też dosyć często bywam w rossmanie, fajne są tam promocje np. ostatnio kupiłam balsam brązujący REKLAMA i dostałam do niego gratis krem samoopalający dove do twarzy
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-04-24, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
Ta promocja to chyba nie tylko w rossmanie jest .Ja lubię tam zakupy robic,bo zawsze sie mogę połapac co,gdzie jest.Sklepy nie są duże więc nie mam problemu jak w innych drogeriach.Mają duży asortyment.
ja byłam w trzech róznych rossmanach i z tego co pamietam to taki sam jest układ kosmetyków... tylko zalezy od wielkości sklepu... byłam w dużym i mniejszym.. w tym większym jest np. większy wybór biżuterii ale to oczywiste przeciez wiekszy sklep wiecej towaru
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność...
Rossmana uwielbiam i zawsze biegnę tam po wypłacie i niestety trochę za dużo kasy tam zawsze zostawię A lubię bo sklepik fajny, czysty, miła obsługa, dość duży wybór kosmetyków, fajne promocje i ceny nie najgorsze... Denerwuje mnie czasem ochrona, bo jest wszędzie i co chwilę zagląda do koszyka, jak się nie kupi nic patrza jakoś tak podejrzliwie
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 32 dni temu Posty: 81 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: brąz
Stan: panna ale zajęta:)
Partner: Piotruś:)
Wysłany: 2008-04-29, 16:06
A ja ostatnio byłam na zakupach w rossmanie po jakieś tam kosmetyki, nie pamiętam i miałam przy sobie płytkę ze zdj które chciałam gdzieś wywołać- niedrogo;) a tuuu mosszzzzz w rossmanie punkt foto:):) ale mnie zaskoczyli bo załatwiłam wszystko w jednym miejscu i byłam zadowolona:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum