Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-25, 16:47
Kamyczek
ja też mam proszki z Niemiec 10 kg, mój brat pracuje w Monachium i nam przywozi :]
chyba mamy 5 takich opakowań. kupiłam ostatnio żel pod prysznic z Isany, fajnie pachnie tylko szkoda że krótko zapach sie utrzymuje oj szkoda
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
te przywożone proszki i płyny do płukania maja zupełnie inną jakość. lepiej dopierają pranie i pachną dużo dłużej niż nasze. mam czasem wrażenie że nasze są rozrzedzane. a w rossmanie własnie wczoraj kupiłam papier toaletowy
ja zakupiłam tydzień temu w rossmanie heden shoulders 400ml za 10,99 a wczoraj byłam i się skończyła promocja i teraz jest za 16,99...czasem są dobre promocje, trzeba natrafić
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 240 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2008-03-03, 15:57
ja niestety nie znam nikogo w Niemczech i kupuje proszki i płyny na ryneczku, które są przywożone z Niemiec. W Rosmannie kupiłam ostatnio mleczko Loreal'a były sporo przecenione po 13 zł z groszami z 21 zł i podkład ten nowy Maybelline za 22 zł
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 91 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-03-16, 09:10
najczęściej kupuję w Rossmanie błyszczyki i kredki do oczu. Jest to drugi sklep po Astorze gdzie najczęściej zaglądam i kupuję kosmetyki. W Rossmanie są niezłe promocje tylko trzeba wyczaić teraz kupię sobie 2 żele pod prysznic z Palmoive i dostane błyszczyk z Inglota, mm
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Dołączył: 311 dni temu Posty: 40 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2008-03-19, 13:08
bardzo lubie ta drogerie.zawsze kupuje cos z promocji,ostatnio na blogu Rimmla znalazłąm nowy podkład i akurat był w rossmanie za 25 zł gdzie normalnie kosztuje ponad 30 .Opłaca sie tam robić zakupy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum