Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 316 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2007-11-27, 10:08
ja bywam w rossmanie jak tylko jestem w poblizu... czesto kupuje lakiery, tusze, farby do wlosow i roznego rodzaju drobiazgi - typu ozdoby do pazurkow, swieczki..
Zdjecia tez kiedys wywolywalam...bylam zadowolona:)))
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-28, 21:15
Ja wczoraj byłam i kupiłam sobie lakier do paznokci i błyszczyk
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja oprócz kosmetyków (ostatnio kupiłam mleczko intenstywne ujędrnianie z Soraya -400ml w cenie 200-11,99zł SUPER!!) wyczaiłam w Rossmanie niedrogą i dobrą chemie do domu -domol-np.tabletki do zmywarki 3w1 są super i niedrogie POLECAM!!!
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 234 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-16, 18:46
oo w rossmanie często bywam... jest tam wszystko co potrzebuję... zwłaszcza kosmetyki... zawsze są jakieś ciekawe promocje i można zaoszczędzić pare groszy... a po za tym to tanie jest żarcie dla kotów hehes... ogólnie jest tamt duży wybór produktów i są zadowalające ceny
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
wszystkie zakupy kosmetyczno-chemiczne robie w rossmanie bo jest najtaniej. chociaż akurat perfumy kupuj,e w perfumerii internetowej. no i proszki do prania kupuje sprowadzane z niemiec
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 229 dni temu Posty: 11 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 174
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-22, 13:44
Ja tez uwielbiam rossmanna, lubie tez kosmetyki Rival De Loop sygnowane znakiem Rossmann. Ostatnio dostalam na gwiazdkę mleczko oczyszczające Gingko&Gurke, jest rewelacyjne, swietnie pachnie, lekka konsystencja, bardzo wydajne. Dokupilam sobie do tego zel do twarzy tej samej serii Rival De Loop, wielkoscia jest taki sam jak np. Garnier do twarzy a kosztował... 6zł:), ladnie pachnie, wydajny. Jeszcze zamierzam kupic pianke do twarzy tez tej samej serii widzialam w cenie ok 8zł.
Natomiast nie polecam kosmetyków z serii YUNG.. szczegolnie szamponow, jaka cena (3,99 za chyba pol litra) taka jakosc... wlosy matowe, suche w dodatku smierdział, nie polecam.
rzeczywiście sporo własnych kosmetyków mają niezłych. ja kupowałam maseczki do twarzy tej marki rival. ale najczęściej kupuję ich środki czystości sygnowane przez nich bo są tanie i dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum