"a co do dezodorantów to nie widziałam nigdzie nigdy testeru dezodorantu. Zawsze się psiknęło, stał jedne czy dwa, trzy z przodu i tymi ludzi sobie psikali.
jak ktoś chciał inny to brał nie otworzony, tzn niepsiknięty, przecież są takie blokady przy nowych"
Właśnie o to mi chodzi, nawet jak nie ma testera to powinni udostępnić chociaż jeden dezodorant dla klientów, chyba więcej stracą jak nikt nie kupi właśnie dlatego ,że nie można sprawdzić zapachu
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 132 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-09-01, 17:27
Mnie bardzo raz podpadł rossman.Była promocja na błyszczyki wibo(te chłodzące w pędzelku).No i chciałam sobie kupić dwa.Wzięłam dwa(bo wiedziałam jakie chcę smaki) z samego końca,wróciłam do domu i otworzyłam jeden z myślą,żeby się nim posmarować.Ciężko było nazwać,że tam w środku był pędzelek,raczej wymęczony i brudny pędzelek od smarowania ust w nadmiernych ilościach).Porażka był tak obleśny od używania,że szok!!!!!Od razu poszedł do smietnika i tak mi się udało,że drugi był ok.
Od tamtej pory nie tylko biorę z końca,ale i sprawdzam zawartość.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 59 dni temu Posty: 1126 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-08, 16:25
a ja lubię zakupy w rossmanie,ceny są bardzo przyzwoite,w porównaniu z innymi sklepami gdzie narzucana jest kosmiczna marża w rosmanie naprawdę można kupić dobre kosmetyki po dobrej cenie.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
tez uwielbiam tam chodzic, po prostu wszystko co potrzeuje kobitka dla swojej urody tam jest A tak na marginesie to fajna jest teraz oferta mikołajkowa, wiele promocyjnych cen i fajne zestawy kosmetyków , mozna cos fajnego kupic na prezent lub upomonek świąteczny
Potwierdzam rossman jest cool. Ostatnio kupiłam tam fajowe perfumy za 50% ceny
mozna tanio kupic fajne kosmetyki;)
_________________ "TERAZ CIESZY SIE, ZE WSZYSTKO CZEGO MIALA MNIEJ NIE JEST POTRZEBNE JEJ!
TERAZ CIESZY SIE ZE, WSZYSTKO CZEGO BALA SIE DALEKO OD NIEJ JEST!
SPIJ SPOKOJNIE PIEKNA"
nie mówicie o tym sklepie bo ja jak tam wpadnę to zawrotu głowy dostaję... ostatnio na kosmetykach do włosów i kremach do rąk
i zawsze moje ulubione kosmetyki są w przystępnych cenach.
Ja dzisiaj poszłam po pastę,a kupiłam jeszcze podpaski,bo były na promocji i krem do twarzy też na promocji.
W sumie miałam je kupić nawet bez promocji,ale w weekend jak poszłabym na zakupy.Lecz skoro mogę zaoszczędzić te kilka gr to czemu nie
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 96 dni temu Posty: 840 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: Wczoraj 22:28
A ja bardzo lubiłam tą drogerię poza perfumami, ZAWSZE znalazłam tam kosmetyki, które potrzebuję, wszystko pod ręką, naprawdę jest fajny i patrząc na ROSSMANN i kosmetyki, które są tutaj to płakać mi się chce .. Wyposażenie ROSSMANNA to luksus w porównaniu ze sklepami tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum