Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 132 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 16:19
Kiedyś non stop chodziłam do rossmana do takiego stopnia,że znałam się ze wszystkimi osobami tam pracującymi.Teraz rzadziej,nawet o wiele rzadziej:)
Z Rossmana bardzo lubię firmę lovely,poza tym kupuję tam maybelline i l'oreal.No i ogólnie lubię tam zakupy:)
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-19, 12:34
blondynka napisał/a:
Kiedyś non stop chodziłam do rossmana do takiego stopnia,że znałam się ze wszystkimi osobami tam pracującymi.
Ja tak samo z ochroniarzami na "cześć" jestem hehe:) tylko jak mam jakies pieniądze od razu lece do rossmanna i mogę tam siedzieć 2 godziny, wszystkiego dotykać, czytać ulotki jakie co ma właściwości i takie tam
Dobrze, że w moim mieście są 2
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 108 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-19, 12:40
kasiatoja, tak , takie w białym. Ja mam dość delikatną i wrażliwą cere. I zazwyczaj po różnych specyfikach do demakijażu szczypały mnie oczy. Ale te chusteczki są rewelacyjne.
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-19, 12:52
Właśnie są dobre bo nie tylko na twarz do demakijażu ale tez o tak sie odswieżyć szybko. W rossmannie tez zawsze kupuje błyszczyki i tez jestem z nich zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum