Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
romantyczność
Autor Wiadomość
Chwilka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 22:26   

Przyznaje s ze troche mi s plakac chce i mi s przykro robi jak Was czytam,wlasnie moj Piotrek nie jest wogole romantyczny i uczuciwy,nie lubi i nie umie okazywac uczuc,a ja tak to lubie i mi tak tego brakuje,juz rozmawialismy na ten temat nie raz,ze jest to dla mnie wazne,nie mowie o wierszach i kwiatach ale o tuleniu i smyraniu,nie powiem bo w seksie i po jest idealny ,czuly i wrazliwy,ale mi brakuje tego na codzien, co ja mam zrobic?? <cryyy>

REKLAMA

Donn 

Informacje:
Dołączyła 134 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-31, 22:36   

mój eks...po miesiącu bycia razem zadał mi pytanie: czemu nie mówie do niego kochanie :shock: :roll:

Chwilka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 22:50   

Ale Donn,my jestesmy razem poltora roku prawie i na poczatku bylo wszystko ok,co ja mam zrobic zeby mu przetłumaczyc ze potrzebuje tego duzo wiecej niz teraz??Na prawde czuje s nieraz taka nie kochana :cry:

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 371 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2008-03-31, 22:55   

Chwilka, sama go przytul pocałuj nie czekaj tylko na jego ruch
Chwilka napisał/a:
my jestesmy razem poltora roku prawie i na poczatku bylo wszystko ok
ale to normalne , ze po jakims czasie ludzie sie nieco od siebie "odklejają"

Chwilka napisał/a:
Na prawde czuje s nieraz taka nie kochana :cry:
chyba troszke przesadzasz , ale jesli Ci to az tak przeszkadza powiedz mu o tym

Donn 

Informacje:
Dołączyła 134 dni temu

Profil:

Wysłany: 2008-03-31, 22:57   

Chwilka, może Ci się tylko tak wydaje? Porozmawiaj z nim o tym, że Ci mało :-P

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 334 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 22:59   

Ja to ogólnie mam tych czułości wystarczająco :) Nie jakoś bardzo dużo, ale w sam raz :) Chwilka, to chyba nie jest powód, żeby się czuć niekochaną, jeśli poza tym wszystko gra? Wiesz, tak jak Alinka napisała, nie można całe życie być przyklejonym ;-) A jeśli tak się źle czujesz, to pogadaj o tym z chłopakiem :D

anusek 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 23:05   

Chwilka no ale sama piszesz że bywa czuły i delikatny,może to już taki typ że nie pokazuje,kiedyś byłam z chłopakiem który wogóle nie okazywał mi uczuc,ale wiem że kochał mnie do szaleństwa.bo okazywał to ale zupełnie inaczej,nie przez słowa,nie przez kwiatki i romantyczne gesty,bardziej tak na codzień,martwił sie o mnie,nie pozwolił żeby któś mnie obrażał,zawsze mi pomagał,był jak go potrzebowałam.widac było że zrobił by dla mnie wszystko i to ważniejsze niż kwiatek czy słodkie słowa,był oschły ale miłośc widziałam w jego oczach...teraz jest z siostrą mojej koleżanki i widze że ją traktuje tak samo,widze też że bardzo ją kocha :-D

Chwilka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 23:29   

anusek napisał/a:
bo okazywał to ale zupełnie inaczej,nie przez słowa,nie przez kwiatki i romantyczne gesty,bardziej tak na codzień,martwił sie o mnie,nie pozwolił żeby któś mnie obrażał,zawsze mi pomagał,był jak go potrzebowałam.widac było że zrobił by dla mnie wszystko i to ważniejsze niż kwiatek czy słodkie słowa,był oschły ale miłośc widziałam w jego oczach...
Anusek chyba sobie to wydrukuje duzymi literami i bede codzien czytac,masz racje,zgadzam s z Toba, bo P sprawdzil s juz w niejednej sytuacji <moze niezyt to brzmi,ale wiecie chyba o co chodzi> tylko ze tak jak napisala
calineczka napisał/a:
normalne , ze po jakims czasie ludzie sie nieco od siebie "odklejają"
,wiem ze tak jest ale nie moge s przyzwyczic ze tak jest,poprsotu mi tego brakuje,a jak zaczynamo tym mowic, to on s denerwuje,bo wie ze nie spelnia mojej potrzeby,moze on chce ale rzeczywiscie nie potrafi??
Dziekuje Wam bardzo :!: Mysle ze moze tu we mnie jest problem i musze to zaakceptowac ze misiek juz taki jest,choc probuje juz tyle czasu s do tego przyzwyczaic i mi ciezko..

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 274 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L

Wysłany: 2008-04-01, 02:01   

Chwilka napisał/a:
lubie i mi tak tego brakuje,juz rozmawialismy na ten temat nie raz,ze jest to dla mnie wazne,

sama sie do niego przytul :-D moj misiek tez taki byl, nie potrafil okazywac czulosci bo u niego w domu tego nie bylo i jakos nie potrzebowal tych przytulanek tak jak ja. Bardzo mi brakowalo czulosci z jego strony i kiedys jak o tym rozmawialismy on powiedzial ze powinnam podejsc i sie do niego przytulic zawsze kiedy mi tego brakuje, no i tak zrobilam i teraz to on mnie czesciej przytula niz ja jego -tak mu sie spodobalo :mrgreen: a dodam ze jestemy razem jakies osiem lat
napewno twoj partner odwzajemni pieszczote <pocieszacz>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 399 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 17:26   

ja sie czuje niedopiueszczona ..ale to zrozumiałe w zwiazkach na odległosc :P połówek stara mi sie to wynagrodzic kiedy tylko moze :) dlatego nie narzekam :) wiem ze dopoki sie uczymy i pracujemy to czasu dla siebie jest mało ...tym bardziej ze w innych miastach...ale najwazniejsze ze wiem ze on sie stara :)

saja 
zakochana:*

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: Sandra
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-04-01, 20:38   

hm... musze powiedziec ze moj maz moze nie jest ekstra romantykiem ale czasami mnie naprawde zaskakuje... kwiaty na walentynki imieniny dzien kobiet i takie okazji sa u niego norma.. ale zdarza mu sie bez okazji mnie nimi obdarowywac... komplementy takkkk... i jeszcze raz takkk.. uwielbia mi je prawic... ostatnio mnie zaskoczyl czulym liscikiem ktory znalazlam po przebudzeniu sie na poduszcze.. jest kochany wiem hihi:)

kocham i jestem kochana... to najwieksze szczęście:*

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-04-01, 21:42   

To mój zostawił mi kartkę, że mnie kocha jak wyjeżdzał:)

Chwilka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 21:44   

Moze to ja przesadzam....??Nie wiem, nieraz mi s wydaje ze jak mam za dobrze w zwiazku to sobie sama jakiegos problemu szukam zeby za nudno nie bylo i za fajnie :-?

anusek 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 21:58   

Chwilka bo tak bywa,ja też tak mam,wszystko jest dobrze a ja sie uczepie jakiejś głupoty <bezradny> no alke szybko mi mija :-D co do romantyczności to mi ostatnio zawsze za mało,ja sie chyba zrobiłam do przesady romantyczna <bezradny>

Chwilka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 23:33   

Anusek zgadzam s z Toba w 100%<brawo>,ja chyba tez cos tej czulośći wiecej potrzebuje:)

Odpowiedz do tematu