Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 255 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-09, 18:30
JA tam zadowolona bylam.
To w ogole dluga historia jest. Na poczatku ja nie chcialam z nim byc bo mialam dosc jakis dziwnych zawirowan uczuciowych, po jakims roku zmienilam zdanie i on tak ze szczescia przynosil te kwiatki.
Ale 3x na dzien to tylko przez 2 tyg
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 338 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-10, 12:38
A ja najbardziej lubię (tzn. najbardziej czuję, że Ptyś mnie kocha) jak patrzy tak na mnie maślanymi oczkami, robi taki śmieszny dziubek i pyta mnie: "kochasz?"
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 250 dni temu Posty: 33
Profil:
Wysłany: 2008-01-10, 13:37
Mój facet jest romantyczny bardziej niż ja.Kwiatków mi nie przynosi bo wie że uważam to za mało praktyczne.Ale czasami śpiewa dla mnie jakieś piosnki o miłości.Wyznaje mi miłość jakby robił to po raz pierwszy a to takie słodkie jest...i porywa mnie w tańce przytulańce.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 233 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-24, 15:00
a ja romantyka to jeszcze nie znalazłam , kupywli prezenty ale to bylo raczej cos w stylu 'założ to co dostalas 'jak do jakiejs .... trudno to sobie wyobrazic moze bo tak z opisu to sie nie da tego wyobrazic ale ta mina ten sposob mowienia.A ciekawe jakby tobylo dostav cos slodkiego i czulego takiego prostoz serca i mega bezinteresowego
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 300 dni temu Posty: 1553 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-01-24, 15:06
Czekolada napisał/a:
A ciekawe jakby tobylo dostav cos slodkiego i czulego takiego prostoz serca i mega bezinteresowego
uwierz kochana że taki prezent zwłaszcza od osoby na której ci zależy jest czymś fantastycznym. napewno nie raz takie bedziesz dostawała od kogoś kto cie doceni.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 233 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-24, 15:09
Może ja się obracam w samym towarzystwie jakiś anty romantyków ,pewnie i tak bo wszyscy moi byli to nawet z wyglądu nie ygladli na romantyków .......tacy zapatrzeni w siebie ....Raz dostalam piękny prezent od chłopaka który długo się omnie starał a ja wolałam umiesnionego cwaniaczka .....to był bład;/
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-24, 15:14
hehehehe no wisz ja kocham przypakowanych brunetów z zarostem i piwnymi oczami a znalazłam szczupłego blondyna z niebieskimi oczami i twarza gładką jak tyłeczek elfiej panny ale bym nie zamieniła a co do romantycznosci faceci wykazuja jakas inwencje kiedy staraja nas sie zdobyc potem juz im jakos ona z głowy wylatuje i jak sie im nie przypomni to zadko jesli w ogole sobie o niej przypominaja oczywiscie sa wyjatki ale takich to ze swieca szukac hahahaha
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-24, 15:21
z latarka to zbyt łatwo bo nie przygasa hahahahahha mojemu to sie zdarza raz na ruski miesiac jak go cos najdzie czasem jakis kwiatek czy cóś bo gotujemy na zmiane wiec tego nie wliczam chociaz ostatnio sniadanie mi do łózeczka przyniusł ( pewnie dlatego ze wczesnie musiał wstac i wyjsc ale i tak miło było )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum