Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 343 dni temu Posty: 13 Skąd: Kraków
Profil: Wzrost: 168
Stan: Panna
Wysłany: 2008-01-04, 11:36
No nieeee Kobietki Romantycznośc w szarej zwykłej codzienności jest jak najbardziej pożądana
Wręcz wielbiam jak Ryan przygotowuje babelkową kąpiel z waniliowymi świecami ....mmm....
Ale musze z drugiej strony nie lubię otrzymywac prezentów...Drobne gesty- tak. Prezenty- nie. Chociaż...
Ostatnio przyszedł pod moja uczelnie z nową kurtka dla mnie ( zaznaczam że,nie cierpi robic zakupów, chyba jak większość facetów ). Bo narzekałam przez dwa dni ze mi zimno i po pupci wieje. Takie to rozbrajające było....
_________________ "Do you think everything is beautiful?"
Not everything, just you...."
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-05, 00:32
oj sie doczekałam-odprowadzałam go na przystanek,wsiadł do autobusu,wróciłam do domku i za chwile dzwoni domofon-on,pytam czy coś sie stało,czy czegoś zapomniał,powiedział że nie i że mam otworzyc,wszedł na góre pocałował mnie i powiedział "dziękuje za to jaka jesteś,kocham cie" i zaraz poszedł- tylko po to wysiadł i wrócił
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Moj maz ostatnio zwierzyl sie mojej przyjaciolce,ze bardzo mnie kocha i nawet nie myslal,ze dam mu tak wiele(w sumie to mi juz wystarczylo)a przedewszystkim synka .
Jesli chodzi o kwiaty to bardzo czesto je dostaje,choc ostatnio troche sie pogorszyl .
Roszpunka napisał/a:
Jejku.jaki słodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dla takich chwil warto żyć i
Aż Wam zazdroszczę tak romantycznych facetów. Mój niestety nie jest . Kocham go bardzo za to jaki jest ale czasami też bym chciała dostać słodkiego smsika. Ale co robić kocha się dalej
_________________ "Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 385 dni temu Posty: 2978
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-08, 17:34
Moj Misiaczek jest bardzo romantyczny Kwiaty, czekoladki w ksztalcie serca, romantyczne smsy na dzien dobry i dobranoc spacery, kolacje we dwoje, to u nas normalnosc. Nie sadziłam , ze spotkam takiego faceta. Jest wspanialy
A oto zdj. bukieciku jaki od niego dostałam w sobote
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 426 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-09, 09:26
Mój Ptyś też nie jest zbyt romantyczny, a może i wręcz zapominalski...
Kupił mi kwiatki 2 razy, bo się upomniałam
Zawsze mówi, że chce- ale jakoś wylatuje mu z głowy... no cóż- taki typ;)
...................
Mój ex obsypywał mnie prezentami, kwiatami i... sie rozstaliśmy, dlatego wolę nic nie dostawać od Mojego Ptysia, ale żeby zawsze był taki jaki jest (czyli kochany, czuły i troskliwy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum