mój Tygrysek tez nie jest typem romantyka... że codziennie po kilkanascie komplementów, kwiaty wiersze i nie wiadomo co jeszcze.. to by się chyba z czasem znudziło..
moje kochanie daje mi juz tradycyjnie co miesiąc 27( w ten dzien zaczeliśmy być razem) czerwona dużą różyczke z brokatem... no i na imieniny czy w przeprosinach jak coś zrobi nie tak.. poza tym nie... kolacje czy niespodzianki to też tylko w szczególnych dniach. wiersze czasem dla mnie napisze i to miłe... smski miłosne też.. kompementy od czasu do czasu tez powie...to takie słodkie... ale nie mówi codziennie tysiące komplementów bo to zrobiłoby się monotonne. ..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 401 dni temu Posty: 535
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-17, 19:33
Ja nigdy nie spostrzegałam Kuby jako romantyka, a przynajmniej żadnych tego typu skłonności nie przejawiał Aż do wczoraj.
Kiedy rozmawialiśmy przez telefon, po 3 dniach niewidzenia, przyznał się że kiedy w lutym powiedziałam "nie chcę więcej Cię widzieć" napisał wiersz. Nie miał zamiaru mi tego wysyłać, ani czytać napisał dla siebie. Streścił w nim całą naszą znajomość, dobre i złe chwile. Gdy czytał mi swoje "wypociny" zrobiło mi się bardzo miło, że mimo tego jak go potraktowałam nie było w wierszu ani jednego złego słowa na mnie. Wręcz przeciwnie, pisał w samych superlatywach, kiedy ja naprawdę zachowałam się wtedy wobec niego nie fair.
Kuba i wiersze? Jakby jeszcze 2 dni temu ktoś mi to powiedział chyba bym wyśmiała i oskarżyła o pomówienia
Informacje: Dołączyła 428 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 22:35
To podobnie było ze mną, kiedy odkryłam, bardzo ładnego, romantycznego bloga, którego Piotrek pisał o naszej znajomości, nie mówiąc mi o tym... gdyby ktoś mi o tym powiedział, to bym mu się tylko zaśmiała w żywe oczy, a tu proszę
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 466 dni temu Posty: 10641 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-21, 19:51
kayen, Nymphadora, aż si€ę gęba cieszy
może jest tak, że każdy facet ma w sobie trochę romantyka tylko przez jakieś stereotypy itp nie chce tego okazać
[ Dodano: 2007-09-21, 19:54 ]
ale Radzio romantyczny.. powiedziała żeby mi coś dobrego na ząb przyniósł a on mi dał salami i kabanosa
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 395 dni temu Posty: 182
Profil:
Wysłany: 2007-12-06, 08:03 brak romantyzmu
mój chłopak zrobił sie mało romantyczny chodzi mi o jakies takie gesty typu przytulanie, mała niespodzianka. wiem ze mnie kocha ale nudno mi sie robi ja potrzebuje tej magicznej otoczki. ciągle mu mowie czule słowa, daje cos z miłości małego, pisze smski a on taki szorstki,mówi przecież wiesz ze Cie kocham;( jak go rozpalić? (jestem pewna ze mnie bardzo kocha ale potrzebuje tej magii)
Mój facet też do zbytnio romantycznych nie należy, ale zdarza mu się, że mnie zaskakuje...jeśli chodzi o przytulanie, mówienie słodkich słówek i tego magicznego "kocham Cię" to nie mogę powiedzieć, że mi ich brakuje bo non stop to słyszę i dostaję mnóstwo czułych gestów! Także jestem bardzo szczęślwa!
Informacje: Dołączyła 494 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-07, 16:43
a moj jest romantyczny ...tzn jak mu sie przypomni ale wtedy zawsze idzie na całosc ( czesto na całosc mu to nie wychodzi ale dziei temu jest bardziej słodki )
Profil:
Wysłany: 2007-12-09, 14:31
ej .. a my wczoraj z Radziem.. taki mieliśmy monet jakiś.. tak czuliśmy się jakbyśmy się na nowo zakochali w sobie
Słowa same płynęły.. jak jesteśmy szczęśliwi itd.... a się popłakaliśmy...
Profil:
Wysłany: 2007-12-09, 14:54
hi hi hi
ale na prawdę, no bo tak ciągle szkoła, do , szkoła, dom... i w końcu w taką rutynę mała wpadliśmy...
i nagle! BUM! ocknęliśmy się, i tak zwolniliśmy na chwilę "Pierwsza miłość "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum