Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
romantyczność
Autor Wiadomość
fajna babka 
żmija

Informacje:
Dołączyła 151 dni temu

Profil:
Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-22, 14:21   

Cytat:
jak mi w smsie zrobi jakiś poważny błąd ort. to wie,że ma przyjść z zeszytem i w zeszycie ma być 20 razy napisany poprawnie ten wyraz,więc jakby walnął mi wiersz to by chyba musiał kupić zeszyt 60kartkowy;)
nie rozumie takiego zachowanie <co> i czemu ma to służyć .... :shock: jakbym miała tomkowi zwracać uwagę na takie rzeczy jak błędy ort w sms jak znam życie to by mi powiedział ze jak mi sie coś nie podoba to może nie pisać ....

ostatnio tomke przechodzi sam siebie w pomysłach na romantyzm szkoda że ich nie realizuje np. wymyśla że da mi bukiet kwiatów ale w sumie zapomina ze obiecała, albo mówi coś o jakieś kolacji ze będzie milo a potem lądujemy na kanapkach jak to mówią chyba uznał że lepiej naobiecywać bo ja sie ciesze jak głupia a on ma święty spokój ..... mam nadzieje że to nie jest działanie celowe bo ogólnie to lubię jak jest romantyczny miejmy nadzieje że to z nadmiaru pracy :-)

REKLAMA

Verona 

Informacje:
Dołączyła 86 dni temu

Profil:
Imię: Fiona
Stan: zakochana
Partner: Księciu z bajki
Wysłany: 2008-09-18, 15:29   

Mój Mężczyzna nie jest typem romantyka,ale pomalutku się"uczy":) .Zauważył (z mała pomocą ;) ) ze lubie gdy robi mi malutki romantyczne gesty i zdarza mu sie to ostatnio bardzo często :)

malenka 

Informacje:
Dołączyła 267 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-18, 15:40   

fajna babka napisał/a:
Cytat:
jak mi w smsie zrobi jakiś poważny błąd ort. to wie,że ma przyjść z zeszytem i w zeszycie ma być 20 razy napisany poprawnie ten wyraz,więc jakby walnął mi wiersz to by chyba musiał kupić zeszyt 60kartkowy;)
nie rozumie takiego zachowanie i czemu ma to służyć .... jakbym miała tomkowi zwracać

blondynka właśnie czemu to ma służyc?? Jesteś nauczycielką polskiego czy po prostu dręczenie swojego faceta sprawia Ci satysfakcje?? :P

Mój ostatnio zrobił się naprawdę romantyczny (jak na niego rzecz jasna :P ), pojechaliśmy w rocznicę w góry, zjedliśmy romantyczną kolacje, chodziliśmy na długie spacer... było super :mrgreen:

Mała 

Informacje:
Dołączyła 98 dni temu

Profil:
Imię: Basia
Wzrost: 160
Włosy: blond
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-18, 17:07   

A mój M. jest najromantyczniejszy w lecie i na wiosne heh... wtedy najcześciej dostaje jakies kwiatki zerwane u kogos w ogródku lub w parku. :mrgreen: i wręcza mi je taki podrapany od kolców heh :-D oj bym zapomniała wczoraj dostałam 2 kasztany haha bo kwiatów już niema... :lol:

Maniunie83 
mamusia 2 coreczek

Informacje:
Dołączyła 64 dni temu

Profil:
Imię: Magda
Wzrost: 167
Stan: zareczona
Partner: M
Wysłany: 2008-09-19, 09:17   

heh widze ze wiekszosc facetow potrafi byc chociaz troszke ROMANTIC. u mnie z tym lipa. kwiatka dostaje od swieta czyli urodziny, imieniny, dzien kobiet i tyle ;/ a no i jets to jedna roza a nie jakis bukiet. tydzien temu dostalam pierwszy odkad sie znamy prezent bez okazji :O perfumy :O:O i to nie takie z bazaru. bylam w sozku. ale dal mi to tak sobie i powiedzial "zebys juz nie byla taka zrzedliwa" :| do kina nie chodzimy. filmow przed tv tez nie ogladamy. troche przez to ze 2 malych dzieci i czasu brak ale to nie powinno tlumaczyc niczego. no coz. teraz od wczoraj jestesmy powaznie pokluceni i sie nie odzywamy do siebie hehe super ;/

Melodia19 

Informacje:
Dołączyła 60 dni temu

Profil:
Włosy: Czarne
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-26, 08:23   

a u mnie jest cudooo:)) dostaje kwiaty:) nawet pocztą, albo zabiera mnie na romantyczne kolacje.Kiedys na dzien kobiet wział mnie do restauracji na kolacje i gdy zjedlismy kelnerka na tacy przyniosla dla mnie śliczny prezent:):)

Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 65 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-09-26, 09:37   

Melodia19, No to na serio super masz, u mnie z kolei może nie jest tak super jak u Ciebie, ale też nie jest źle, czasem Rzadko lecz czasem zdarzy mu się kupić mi kwiatka tak bez powodu, no i jeśli chodzi o okazje to zawsze coś kupuje, czasem też się zdzarza, że jak on ma wolne to jak przyjeżdzam z pracy to wszystkko posprząta w domu i ugotuje obiad i czeka na przystanku na mnie :)

Melodia19 

Informacje:
Dołączyła 60 dni temu

Profil:
Włosy: Czarne
Wysłany: 2008-09-26, 11:08   

To też masz fajnie:):):) niech sie starają hehee:P w koncu musi byc nam dobrze:)

malutka-iwona 
...ciągle czekam...

Informacje:
Dołączyła 94 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Wzrost: 154
Włosy: farbowane:-)
Stan: żonka
Partner: Damian
Wysłany: 2008-09-26, 22:15   

Niestety, mój D. nie jest romantyczny, ale jak byłam 3 miesiące w Kanadzie, to po powrocie czekało na mnie winko i świece...

Lenka_88 

Informacje:
Dołączyła 57 dni temu

Profil:
Imię: Lena
Wzrost: 165 cm
Włosy: aktualnie blond :P
Partner: Bartek
Wysłany: 2008-09-28, 23:35   

rzeczywiście miło by było czasem dostać nawet zwykłego kwiatka bez okazji, ale ja tego nie mówię bo nie chciałabym żeby wyszło tak jak u Ciebie,Maniunie83, jak już to chciałabym wiedzieć że to z jego własnej inicjatywy, taki drobny geścik z miłości :)

Alisekai 
Myszonek

Informacje:
Dołączyła 64 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał

Wysłany: 2008-10-02, 18:46   

Mój M. jest romantykiem. Nie pisze wierszy, ale za to jak pięknie śpiewa... Myślę jednak, że nie dla niego wielogodzinne wgapianie się w księżyc :D Kwiaty dostaję, pod względem prezentów nie narzekam. Michał nie ma problemu z wypowiedzeniem słów "Kocham cię", zawsze traktuje mnie jak księżniczkę i bardzo mnie rozpieszcza. Uwielbiam jak do mnie mówi. Ma taki ciepły głos i wszystko potrafi ubrać w takie piękne słowa...

Asiulek 

Informacje:
Dołączyła 44 dni temu

Profil:
Imię: Aśka
Wzrost: 172
Stan: singielka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-10-09, 13:52   Re: romantyczność

hanah napisał/a:
No wlasnie... czy Wasi faceci sa romantyczni, obdarowuja Was kwiatami (nie tylko wtedy, gdy macie imieniny...), szepcza czule slowka i obsypuja komplementami? A moze pisza Wam wiersze? Chetnie dowiedzialabym sie jak to jest u innych... czy tylko moj mezczyzna jest taki "dzisiejszy"? :-P

hmm wierszy i kwiatów dostawac nie lubie, wiec nie dostaję.
Czułych słowek, komplementów i prezentów dostaje tyle ile trzeba tzn tyle bym czula sie rozpieszczana, ale nie zasypywana aż do przesady i odruchu wymiotnego.

lowca_motyli 
(zły)doradca

Informacje:

Profil:
Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Wysłany: 2008-10-09, 13:57   

A Wy jesteście romantyczne? któraś napisała przynajmniej jeden wiersz dla swojego mężczyzny? albo zaśpiewała piosenkę? Jak zwykle tylko roszczeniowa postawa oj kobietki kobietki...

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 508 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-09, 14:00   

Nie jestem romantyczna, nie lubie Walentynek, wierszow od faceta, czy momentu kiey wręcza mi te banalne czerwone róze- o nie, tylko nie róże.wole konwalie, i to nie za czesto.
Nie napisałam nigdy żadnego wiersza, bo nie potrafie, a nawet jak bym potrafila-to nie ma opcji , abym sie za to wzięła.
Owszem, podoba mi sie motyw z kolacją przy swiecach, ale bez zbędnych ochów i achów : )

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 231 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-09, 14:07   

Ananas, mam podobne zdanie... ;-)
I szczerze mówiąc facet-romantyk jest nie dla mnie... <bezradny>

Odpowiedz do tematu