Ale to też fajne, bo ja mu to mówię i rozmawiamy o tym;)
hmmmm... ja to moze i dałam do zrozumienia. Ale zdecydowanie prościej (czuł się urażony faktem, że nie chcę np.czekoladek od niego;/) było uzasadnić swoją decyzję faktem iż jestem osobą niezrownoważoną emocjonalnie;D
hmmmm... chyba razcej to drugie...bo ja mam tak dziwnie, że jak dostaję coś od kolesia, co wykracza poza kumpleskie "podarunki" to dostaję palpitacji, bo czuję, że on czegoś w zamian oczekuje ode mnie, a ja nie lubię mieć "długów"...tak to najprościej opisujac;)
bo ja mam tak dziwnie, że jak dostaję coś od kolesia, co wykracza poza kumpleskie "podarunki" to dostaję palpitacji, bo czuję, że on czegoś w zamian oczekuje ode mnie, a ja nie lubię mieć "długów"...
no właśnie ja też sama do ko,nca nie wiem, ale tak to już jest. Czuję się wtedy dziko. Co śmieszniejsze nie przeszkadzają mi podaruunki od najbliższych:D ale od kolesia... o rany, ja to jestem dziwnym człowiekiem;D
Mój misio jak większość facetów nie jest romantykiem kwiatki fakt dostane mniej wiecej 1 w mc:) kolacja roamntyczna to też czasem się zdarzy:)ale w restauracji (jeszcze nic sam mi nie przyżądził)czułe słówka to też nie często:)ale nie przeszkadza mi to jakoś już przywykłam do tego w końcu to tylko...facet
ja dostaje tego rodzaju prezenty w sumie chyba tylko z jakiejs okazji
no i moim zdaniem tak powinno być. Przynajmniej mnie nudziłyby się kwiatki co tydzień, czekoladki co dwa...owszem, bez okazji to jest bardzo miłe i raz w miesiacu jest dobrze...byle nie częściej:) bądźy szczere, rozpieścić też nie jest za dobrze;P
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 412 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-31, 13:15
SpryCiulaaa napisał/a:
a ja bym wlasnie chciala czasem zeby mnie taak facet rozpieszczal
na prezenty to ja jakoś nie licze i nie są dla mnie oznaką romantyczności...co prawda dostałam od Kotka kilka miłych upominków i kwiatki nie raz...ale wole kiedy robi mi inne niespodzianki... na przykład ostatnio przygotował kąpiel przy śliecach z masą i piany i wogóle to mnie jara bardziej niż prezenty
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum