Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 191 dni temu Posty: 5373 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-23, 21:08
Ja nie wiem jak to bedzie po slubie bo jeszcze nawet nie jestesmy zareczeni ale jak na razie jestesmy ze soba prawie 3,5 roku i Tomek jest ciagle romantyczni i dba o mnie widze ze sie stara czasami, a ostatnio to nie wiem co sie stalo bo jest wyjatkowo kochany zobaczymy na jak dlugo ale od jakiegos czasu czuje sie jak ksiezniczka normalnie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 539
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-07-10, 22:51
Mój to nigdy nie wiadomo, czasem strasznie romantyczny czasem zimny drań.
Jest taki dzień że np. przychodzi do mnie do domu jak śpię i pyta rodziców czy może mi zrobić śniadanie i zanieść do łóżka, później obsypuje płatkami róż w centrum miasta.
A po tygodniu kiedy widzimy chłopaka niosącego kwiaty, kwituje "pfff.. badyle".
I weź tu zrozum faceta
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 372 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-11, 12:05
kayen napisał/a:
kwituje "pfff.. badyle".
moj L ostatnio mi rozyczke na disco kupil cieszylam sie jak glupia bo on nieczesto miewa takie przeblyski "romantyzmu"
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-15, 20:24
krowka17 napisał/a:
o kwiaty to sie prosic musze ale i tak nie dostaje..
moj tez nie przynosi mi kwiatow, ale przynoszenie kwiatow nie swiadczy o tym czy facet jest romantyczny czy nie... mysle ze na romantycznosc sklada sie wiele innych skladnikow
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
a ja tak uwielbiam kwiaty i chcialabym od czasu do czasu dostac....zawsze kiedy zaczynam ten temat to on zaraz zaczyna mi gadac ze za duzo dostaje i tak i tak i ze nie zasluguje itp...;/
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-16, 10:10
krowka17 napisał/a:
on zaraz zaczyna mi gadac ze za duzo dostaje i tak i tak i ze nie zasluguje
dla mnie to szok!!! jeszcze mi mój tomek nie powiedział ze nie zasługuje nawet w żartach oznaczało by to dla mnie ze jestem zabawką a nie kimś na poważnie ... ja zdecydowanie bardziej hasła w stylu "jak chcesz to ci kupie" i niedawanie mi ich tak bez okazji , ale to co moiw twój to dla mnie brak szacunku.... bo niby czemu nie zasługujesz??????
ja wole jak Tomek dla mnie cos zrobi (pomysli o mnie i cos przygotuje np)
ja tez wole ja sprawia mi takie niespodzianki ktore niekoniecznie musza oznacza wilki bukiet kwiatow... a zdarza mu sie zdarza mnie czyms zaskoczyc ehhh kocham tego mojego skarba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum