Chciałam się Was zapytać:
- czy i jakie macie rodzeństwo?
- jaka jest róznica wieku miedzy Wami?
- jak się dogadujecie?
Ja mam młodszego brata Michała. Dzieli nas 5 lat i odkąd pamiętam była to ogromniasta różnica nie do pokonania. Jak chciałam iśc do koleżanek zawsze musiałam braciszka zabierać ze sobą... Pamiętam jak ja wtdy marzyłam o siostrze i nie wierzyłam jak mama ze szpitala wróciła z... chłopczykiem Nie musze mówić, że sprzeczki, kłótnie i bijatyki były na porządku dziennym.... Ale od jakiegos czasu jest całkiem inaczej! W bracie mam prawdziwego przyjaciela i tym samym ja jestem dla niego. Jeszcze teraz lubimy się nieco posiłować(ale ja teraz przegrywam... ) ale dla niego chyba bym wszystko oddała.
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-29, 13:01
hmmm ja mam starszego brata ....z poprzedniego małzenstwa taty..ale nie utrzymujemy kontaktow ostatnio sie z nim widzialam z 10 lat temu...jeszcze do podstawowki chodzilam ma teraz chyba 28 lat, i mlodszą siostre mam kłócimy sie i bijemy kiedy tylko sie da a na treningach to nie ma zmiłuj:P nie raz ktoras miala wybity palec czy limsko pod okiem ale kochamy sie strasznie i jest moja najlepsza przyjaciolka i mam nadzieje ze ja jestem jej
[ Dodano: 2007-06-29, 13:01 ] zapomialam siostra ma teraz 17 latek
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-29, 13:12
Cytat:
- jak się dogadujecie?
1. Mam młodszego brata
2. 5 lat
3. oj z tym bywa trudno bo jestesmy oboje koziorozcami
rodzice niezle upolowali bo urodzilismy sie tego samego dnia i miesiaca... rozniaca miedzy nami jest 5 lat i 5 minut
czesto sie klocimy, dochodzi nawet miedzy nami do bojki
ale z drugiej strony jestesmy bardzo za soba
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
ja mam starszego o 8 lat brata... jest taką ciapą, tak absolutnie nie komunikatywny i niezorganizowany i beznadziejny że szkoda słów. ale w sumie to go chyba kocham
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2069 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-30, 00:22
Anija napisał/a:
-jak się dogadujecie?
mam rodzenstwo
starsza siostra o 3 lata, starszy o 6 lat brat
z bratem zawsze sie swietnie dogadywalismy i stanowilismy team przeciwko siostrze, w sumie nie wiem czemu. a z siostra zawsze koty darłam, tym bardziej ze miałysmy wspolny pokoj, wiec zarlysmy sie o wszystko- podkradanie ciuchow, kosmetykow, porzadek w pokoju, ktora scieli lozko no i ktora musi spadac z pokoju jak znajomi przychodza, a teraz jestesmy przyjaciolkami i tesknimy za soba, tym bardziej ze siostra na stale siedzi w Belgii
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-30, 10:36
u mnie jest braciszek młodszy rok miesiąc 2 tygodnie i 3 dni, bo godziny te same porozumienie między nami nawet spoko, niejedną wspólną imprezke zaliczyliśmy, ale zdarzały się też kłótnie i bijatyki, jak w każdym rodzeństwie
za 3 tygodnie braciszek się żeni i wyprowadza się do innego miasta, więc pewnie nie będziemy sie zbyt często widywać, ale to może nawet wyjdzie nam na dobre
Chciałam się Was zapytać:
- jak się dogadujecie?
- mam jedną siostrę i dwóch braci. Siostra starsza o 3 lata, brat o 2 i młodszy o 2 lata
Co do straw z dogadywaniem sie to jest nawet całkiem dobrze, chociaz czasami bywaja małe sprzeczki No bijatyki kiedyś jak mniejsz byłma to zaliczałam z nimi - w szczególnoścmi z braćmi Pokoje mamy osobno, ale bracia mają razem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 384 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-30, 18:15
ja mam braciszka mlodszego 2 lata , roznie jest miedzy nami , czasem ok a czasem klotnie , ale tak jest u wiekszosci bo za slodko tez nie moze byc;) raczej trzymamy sztame , choc przez niego raz pewna z jego wielbicielek zrobila mi awanture bo nie wiedziala , ze jestesmy rodzenstwem a akurat bylismy razem na imprezie;)mlody to spoko chlopak podoba mi sie w nim to ze pomimo tego ,z e jest przystojny i panny za nim lataja to on nie zgrywa cwaniaka (moja szkola);)
rocznikowo 4 lata, w rzeczywistości - 3 lata i 3 miesiące
kroplarosy napisał/a:
jak się dogadujecie?
rewelacyjnie jest moją przyjaciółką, powierniczką, doradczynią, takim dobrym duszkiem zawsze na siebie możemy liczyć, stajemy w swojej obronie, wypłakujemy się, kiedy jest nam źle, i dzielimy się swoim szczęściem kiedy trzeba - jedna drugą potrafi ochrzanić, wybić głupi pomysł z głowy, naprowadzić na dobrą drogę teraz spędzamy o wiele czasu mniej niż kiedyś, Ania we Wrocku, ja z mężem - brakuje mi tych wieczornych pogawędek czy długich sobotnich poranków w łóżku...ale kontakt mamy cudowny i nie sądzę, żeby to się mogło kiedykolwiek zmienić
hmm...ja mam młodszą siostre...ma 7 lat...strasznie drzemy koty;/ grrr...jakos tak notorycznie dizła mi na newry:) mam jesczze dwojkę przyszywanego rodzeństwa... ja lubię dizeci, ale nie te, które znam bliżej;D;D:D to chyba w zupelności obrazuje całą sytuację;P
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
brakuje mi tych wieczornych pogawędek czy długich sobotnich poranków w łóżku...
no mi też zawsze nawet jak w ciągu dnia nie było czasu pogadać, to spotykałyśmy sie wieczorem na łóżkowe pogawędki lub rano na śniadaniowe pogaduszki. A teraz mieszkamy już całkiem osobno i kiepsko z tym no ale i tak często się widzimy, czasami umawiamy sie na ploty no i na gg gadamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum