Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 254 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-28, 19:10
angik1683 napisał/a:
ja ma brata starszego o 3 lata,kiedys "nienawidzilismy" sie i zylismy jak pies z kotem,caly czas sie tluklismy i wogule rodzice bali sie zostawiac nas samych w domu
skąd ja to znam.... identycznie jak u mnie i ta sama różnica wieku...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 539 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-05-29, 15:58
paulcia napisał/a:
skąd ja to znam.... identycznie jak u mnie i ta sama różnica wieku...
u mnie różnica jest 5 lat a dokładnie to samo
Teraz już mniej się kłócimy, ale jednak jeszcze się zdarzają kłótnie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 289 dni temu Posty: 2156 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-07-25, 11:08
krowka17 napisał/a:
czesto sie klucimy i bijemy....
coz za agresja ale to normalne w tym wieku... ja mam brata mlodszego o 3 lata i kiedys tez ciagle mi dokuczal, draznil, przezywal... teraz juz moge powiedziec, ze mam fajnego brata... dojrzal, traktuje mnie jak siostre, a nie jak popychadlo... potrzebuje jakiejs rady to zadzwoni... jest w porzadku
Ja czasami narzekalam, ale pozniej docenilam to ze przeciez w zyciu roznie bywa, rodzice wiecznie nie zyja.... i smutno by bylo kiedys zostac samemu....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 245 dni temu Posty: 6413 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-25, 18:17
kattie21, ja tez o tym myslalam i chociaz zawsze chcialam byc jedynaczka teraz ciesze sie ze mam siostre bo zawsze bede mogla sie do niej zwrocic w ciezkiej chwili
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 132 dni temu Posty: 67
Profil: Wzrost: 158 cm
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-27, 10:27
Ja mam siostrę starszą o cztery lata, ale ostatnio bardzo rzadko się widujemy, bo moja siostra teraz mieszka i pracuje w Niemczech. Jak to rodzeństwo, wcześniej się kłóciłyśmy, ale teraz to jak się widzimy to nawet jest fajnie.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-07-28, 16:38
Ja mam siostrę starsza o 4 lata. Strasznie sie z nią kłócę, mamy zupełnie inne charaktery a dodatkowo ona próbuje mi matkować. Od dziecka się o mnie "troszczyła" krzyczała jak dostałam jedynkę, skarżyła mamie najmniejsze głupoty, dużo w niej niepotrzebnej zazdrości. Kocham ją ale wiem że gdy tylko będzie to możliwe wyprowadzę się jak najdalej się da by nie musieć jej oglądać i nie wysłuchiwać jej komentarzy na mój temat i temat tego co robię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum