Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 139 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-18, 15:39
to tak: mam siostrę 23 lata i brata 21 lat. z obojgiem dobrze sie dogaduje chociaż bardziej jestem związana z bratem bo łączy nas pasja do motocykli i samochodów i słuchamy podobnej muzy i oboje jesteśmy świrnięci a siostra mnie często denerwuje bo jest na 4. roku ekonomii i non stop sie uczy i wydziera sie na wszystkich którzy zakłócają jej spokój podczas nauki po za tym za dużo siedzi przed kompem i często sie kłócimy przez to no i lubie ją wkurzać podbierając jej niektóre rzeczy hihi. Ale i tak ich kocham ******* bo są niepowtarzalni
ps. mój brachol teraz pracuje w Niemczech więc nie widuję go często, tylko co jakieś 2-3 tyg. wtedy wbija na weekend tylko
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 100 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-25, 21:22 Re: Rodzeństwo
kroplarosy napisał/a:
Chciałam się Was zapytać:
- czy i jakie macie rodzeństwo?
- jaka jest róznica wieku miedzy Wami?
- jak się dogadujecie?
- tak, mam brata
- jest starszy o 3 lata (rymło sie nawet )
- obecnie jest na emigracji więc dogadujemy się przez telefon i neta hehe nigdy nasze relacje nie były jakoś tak super ekstra przyjacielskie, ale znosimy się. czasami żałuje, że nie jesteśmy dla siebie bliżsi, bo to w końcu mój jedyny brat...
ja mam tez siostre ale o 2 lata mlodsza czyli ma 19 my jakos zawsze nie moglysmy dojsc do porozumienia tzn sa chwile ze jest super ale cczasami jest ale i tak ja kocham
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
hm.. ja mam siostre mlodsza o 4 lata.. ma teraz 17 lat.... kiedys bylo nam sie bardzo ciezko dogadac... ciagle klotnie krzyki.. i takie tam... teraz z wiekiem jest coraz lepiej... siostra czym starsza tym bardziej dojrzala a tym samym latwiej dojsc z nia do porosumienia... czasami utopilaby mnie w lyzce wody ale wiem ze bardzo mnie kocha zreszta ja ja rowniez.... kocham cie Lindus heh
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-05-26, 21:04
a ja mam 2 siostry jedną starszą o 15 a drugą o 16 lat:D
na początku wiadomo jak ich dziecko byłam ale z czasem zaczęłyśmy się dobrze dogadywać i dziś jesteśmy nie tylko siostrami ale przyjaciółkami i wiem że zawsze mogę na nie liczyć i zawsze mi pomogą, a że miałam szczęście to szwagrów też mam super:D
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 273 dni temu Posty: 2163 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-28, 13:47
ja ma brata starszego o 3 lata,kiedys "nienawidzilismy" sie i zylismy jak pies z kotem,caly czas sie tluklismy i wogule rodzice bali sie zostawiac nas samych w domu ale z wiekiem to sie zmienilo,byl czas ze potrafilismy godzinami lezec obok siebie i gadac i gadac i gadac,przytulac sie (az niektorym sie to dziwne wydawalo) i nawet pisalismy do siebie listy kiedy moj brat byl juz w angli a ja jeszcze w polsce.Teraz jest jakos dziwnie miedzy nami - coraz rzadziej sie widujemu i rzadziej ze soba rozmawiamy - zmienilo sie od kiedy on zaczal z kims zwiazek i mysle,ze to wplyw tej osoby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum