Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 289 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-19, 13:54
Mam starszego o 13 lat brata.
Obecnie dobrze się dogadujemy. Kiedyś byłam dla niego tylko małą "smarkulą" .Teraz jestem że tak powiem................partnerem odpowiednim pod względem wiekowym (poważnie brzmi ).
Różnimy się od siebie bardzo.
On twardy, niczym się nie przejmuje. Ja wrażliwa, wszystko przeżywam i analizuję.
Ale dobrze, że jest. Jak byłam dzieckiem to mnie denerwował Pałętało się to po domu i wyjadało wszystko z lodówki dziś dzięki niemu jestem ciocią i to poczwórną
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 298 dni temu Posty: 100 Skąd: Opolskie
Profil: Imię: Sandra
Wzrost: 170
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-28, 17:59
ja mam 3 starszych braci. Najukochańszy to ten najmlodszy z nich...jest dwa lata ode mnie starszy. Mamy bardzo dobry kontakt i wiem,ze zawsze moge na niego liczyc...zycie bym za niego oddala. Moze ktos sie dziwi,ze jednego brata kocha sie bardziej niz reszte rodzenstwa...ale tamci dwaj sa tylko od mojego ojca i sa ode mnie o 15 i 16lat starsi...dlatego nigdy az tak specjalnego kontaktu nie mielismy
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 334 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-10-28, 18:04
a ja mam dwóch braci i jedna siostre:) wszyscy starsi:) siostra z bratem mieszkaja i pracuja w warszawie a moj drugi brat pracuje w sanoku;) Czesto ie z nimi kloce ale i tak ich uwielbiam:)
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
Mam mlodsza siostre 23lata w lutym urodzi coreczke na ktora sie juz nie moge doczekac mieszkala tez w niemczech,ale od 2 lat zyje w Polsce z chlopakiem
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 231 dni temu Posty: 162
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2007-12-29, 20:27
Ja mam dwie siostry!!! Jedną starszą o dwa lata i jedną młodszą o dwa lata!!!! Ze starzą jakoś się dogadywałam i nie było problemu, za to z młodszą było dużo gorzej i darłyśmy się na siebie że szok!!!! Później było już lepiej bo ja bardzo wcześnie wyszłam za mąąż i zamieszkalam z moim mężem u jego rodziców wieć póżniej już byłko ok!! Teraz z obiema siostrami żyje w jak najlepszych relacjach
LeeLoo niestety? ty dziękuj Bogu ja mam jednego brata 20 lat i drugiego 31lat. nie powiem żebym miała z którymkolwiek dobry kontakt, może bardziej z tym starszym, ale dopiero od kilku lat. hmm... ja zawsze chciałam być jedynaczką
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8059 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-12-29, 23:19
tuptunio co ty gadasz... wolałabyś być sama? całkowicie.. tylko dzieci w piaskownicy i na podwórku i nikt poza tym... rodzice nie zawsze wystarczają...
Poza tym jedynaki są często rozpieszczone, albo chociaż zepsute jakoś tam...
wiesz, ja też nie mam ciekawych kontaktów z moim bratem, wręcz 'zatruwał' mi życie.. i robi to w sumie w dalszym ciągu ale już rzadziej....
no ale nic, nauczyło mnie to czegoś
a moja młodsza siostra? młodsza o 5 lat, a często przez nią płaczę, często mnie złości,,, BA! doprowadza mnie do szału.....
ale nie żałuję że ich mam i nie chciałabym być jedynaczką!
Informacje: Dołączyła 354 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 11:46
tuptunio napisał/a:
LeeLoo niestety? ty dziękuj Bogu ja mam jednego brata 20 lat i drugiego 31lat. nie powiem żebym miała z którymkolwiek dobry kontakt, może bardziej z tym starszym, ale dopiero od kilku lat. hmm... ja zawsze chciałam być jedynaczką
Nigdy tak nie mów, naprawdę. Wiadomo, że różnie jest w rodzeństwie, ale bycie jedynaczką to paskudna sprawa.
Ja mam braciszka o 3 młodszego ode mnie.Kiedyś nie było wspólnych tematów ale odkąd jesteśmy dorośli i są moje dzieci to jest super i on jest najwspanialszym wujkiem na świecie dla nich.Nie mogę się doczekać jego dzieci-w marcu się żeni i licze że szybko będę modła rozpieszczać jego dzieci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum