Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 331 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-08-13, 19:53
my tez bedziemy remontowac ale na razie kasy nie mamy
trzeba sciany wyburzyc, podloge nowa zrobic, wymalowac kupic meble itp itd...
pokoj dzidzi juz wymalowany tylko mebli nie ma, i po paru latach dorobilsmy sie mebli do sypialni , jestem dobrej mysli...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 342 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-14, 10:03
a malowałam w sumie to wszystko co sie da, 3 pokoje, kuchnię i korytarz. kolory wybieraliśmy ciepłe pastelowe, zeby nie były za ciemne. Teraz czeka nas remont lazienki, wymiana płytek, ale to dopiero jak trochę pieniązków uda nam sie odłożyć
a nasz remont dalej wre. dzisiaj biorę się za malowanie sypialni mama i siostra się śmieją, że nic z tego malowania mojego nie wyjdzie, ale ja tam wierzę, że dam radę, a co kuchnia już żółciutka fotki będą za czas jakiś, jak już mieszkanie nabierze wyrazu
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 291 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-09-20, 15:12
witam!
Ostatnio sama polowałam na "sensowne" i niedrogie meble....znalazłam dość ciekawy sklep z przystępnymi cenami....no i znalazłam owy sklep nazywa się ABRA i ma nawet swoją strone internetową z cenami....z resztą same zobaczcie moze same coś dla Siebie znajdziecie.... Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać Abra meble
Mój wybór padł na szafę do przedpokoju o nazwie Hania oraz narożnik "SALSA"
serdecznie pozdrawiam
[ Dodano: 2007-09-20, 15:14 ]
ps. szukam kogoś, kto mi by położył gładź w pokoju... Mieszkam w Toruniu...teraz znalezienie "uczciwego fachowca" graniczy z cudem
Kasiarzyna_31, byłam w Abrze jak szukałam mebli do mieszkania, ale tam akurat mnie nic nie urzekło, ale ceny przystępne, fakt Narożnik bardzo fajny a szafa wydaje się być pojemna, ale nie mój typ
życze powodzenia z relacji teścia wynika, że jest do zrobienia, ale b. dużo paprania się i brudu. ale wszystko dla ludzi
małż dzisiaj wymienił prowadnicę do szafy w przedpokoju. poprzednia była zdezelowana na maxa. ja nie wiem, co Ci poprzedni właściciele musieli wyrabiać no ale najważniejsze, że już hula, tzn. jeździ lekko i ładnie i po szynach, a nie po panelach, jak to było do tej pory
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 291 dni temu Posty: 128
Profil:
Wysłany: 2007-09-24, 08:01
My jesteśmy w trakcie przeprowadzki....szczerze powiedziawszy jestem tym lekko przerazona, Moim zdaniem najgorsza kuchnia jeszcze przed nami do popakowania
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 399 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-09-28, 00:34
A my teraz wymieniamy troszkę pierdółek w łazience. Wymieniliśmy klosz i zamocowaliśmy narożną półkę pod prysznicem bo nie mogłam znieść mydła na kafelkach ( dobrze, że mam białe ). Aaa i został nam do wymiany prysznic bo ten co mamy jest tragiczny. Narazie tyle z remontem w łazience. Trzeba się brać za pokoje a największym wyzwaniem będzie kuchnia.
A jak dziewczynki u Was idą prace remontowe ??
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum