Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 268 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-26, 21:15
To zależy jakie kolory wam się podobają... Ja pewnie pomalowałabym na jasny kolor, żeby optycznie powiększyć mieszkanko. Pewnie byłby to kolor ecru albo jasna kawa z mlekiem no i zmieniłabym te żółte rolety jeśli można...
Princessa, kawowy kolor może prezentować się całkiem ciekawie ni na pewno będzie utrzymany w harmonii z ecru i tym bladym różem. ja bym żółty wprowadziła, ale jak nie lubisz.....ale może taki delikatny, taki jasny bananek, tez ładnie by było
Kicuś - zdecydowanie na jasno. a jak, to już raczej kwestia gustu. mnie się bardzo podoba oliwka do salonu
Postanowiliśmy -musimy zrobić remont jeszcze przed slubem naszego pokoju skoro narazie zamierzamy tam mieszkać. Co będziemy robić
wymiana wykładziny na panele
zerwanie kasetonów z sufitu
gipsowanie ścian i suifitu
pomalowanie ścian
oświetlenie na suficie a nie jak do tej pory po bokach tylko
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 45 dni temu Posty: 922 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-11-12, 14:03
ja na wiosnę planuję mały remont <dostawka pokoju nowego> będzie się działo...
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum