Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 186 dni temu Posty: 38 Skąd: Zaczarowany las
Profil: Imię: Małgosia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Wysłany: 2008-06-26, 15:11
z siekierą to może nie ale niedawno jak wróciłam do domu, okazało się że zrobili sobie z kolegami mecz piłki nożnej na 20 metrach 5 chłopaków, no myślałam, że syna ukatrupię
kiedyś znów rozgrywali mecz tenisa w pokoju syna, nie wiem na co jeszcze wpadną,
przydało by się żeby meble miały okucia na rogach ,
w każdym razie drewniane meble z ikei poległy w starciu z młodzieżą
fala mi się podoba ale ja bym ściany pomalowała na mocniejszy kolor a fale na bordowo
a nam podobalo sie tak.. pozatym siostra ma pokoj od wschodu wiec slonce jest tu tylko do poludnia.. p0otem robi sie icemno.. wiec sciany musialy byc jasne
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-05, 21:03
saja, mi sie podoba
tylko ja nie lubie jak tyle "gratow" na polkach,ale ogolnie przytulny pokoik
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-25, 21:53
Madzia81, ja tez nie lubię meblościanek.....
Niedługo zaczyanmy remont naszego przyszłego mieszkanka - kładziemy podłoge i malujemy. Podłoga raczej jasna, żeby pasowała do sosnowych mebli, ale jednocześnie zeby sie nie zlewała....A kolorki takie : salon - ecru, sypialnia - bardzo jany róż, nie mam w ogole pomysłu na przedpokój, marek pewnie bedzie chciał żołty albo pomarańcz, ale ja nie lubie takich żywych barw, wiec moze kawowy (co sądzicie?) no i jeszcze pokój, gdzie bedzie stał kopmuter....hmm nie mam pomysłu , a w sumie najwyższy czas wybrac... chcialabym zeby mieszkanko było w jednym tonie . Widzialam u kolegi ze przedpokuj mieli niebieski a pokój pomarańczowy....strasznei sie gryzło....
Witam szanowne Panie! jestem tu nowa. za 2 tyg. wychodze za mąż i będziemy urządzać nasze gniazdko kawalerka 25 m 2 jeden pokój 18 m mam pytanie jak sądziecie mieszkanie jest na 10 piętrze, jest wynajmowane, są tam piekne duże okna i pokój ustawny w oknach sa zamintowane już żółte rolety jaki kolorek pasuje do tego pokoju, który będzie jednozesnie sypialnią i pokojem dziennym? prosze o pomoc. |jak sądzicie? są ciemne panale na podłodze
_________________ Wszystkie kobietki zapraszam na wyjątkowe wczasy nad morzem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum