Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 218 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-04, 12:51
Niestety ludzie wyznający daną religię nie zawsze stosują się do jej przykazań i żyją tak jak nakazuje.
Koleżanka była w Turcji.
Turcy byli nachalni, podrywali turystki i nawet wyzwalali agresję gdy odmawiała spotkań.
Wielu było żonatych i posiadało dzieci.
Ale to widocznie nie przeszkadzało im w takim zachowaniu
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3845
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 14:15
Dorotea napisał/a:
Wielu było żonatych i posiadało dzieci.
dla nich to nie ma najmniejszego znaczenia-tak jak piszesz.
On jak chce do ciebie podejsc i zagadać to zrobi to choćby sie walilo i paliło.
Nie obchodzi ich tez to, ze dana kobieta ma meza...
Ile ja razy slyszalam od kurda zebym z nim zamieszkala, nie bede musiala pracowac, bedzie jak w raju itd. itd. przy moim P. takie teksty albo wprost do niego.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Dołączyła 44 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 17:18
madzia napisał/a:
Ile ja razy slyszalam od kurda zebym z nim zamieszkala, nie bede musiala pracowac, bedzie jak w raju itd. itd. przy moim P. takie teksty albo wprost do niego.
ja juz widze ten raj.
Czesto widze pana idacego przodem a za nim kilka krokow kobieta z dziecmi ubrana od stop do glow w czarne szaty zakrywajace cala postac(cholerka byl srodek lata i straszny poludniowy upal!)
Kobiety za kierownica to rzadkosc. Poznana przeze mnie marokinka , nie potrafila czytac ani pisac, bo rodzice wyslali do szkoly tylko jej braci, ta sama kobieta ma 2 corki, ale maz chce syna mimo, ze tutejsi lekarze mowia jej wprost, ze kazda nastepna ciaza dkla niej to zagrozenie jej zycia.
I na koniec w latach 90-tych w urzedzie emigracyjnym pamietam scene; kiedy policjant usilowal wytlumaczyc facetowi, ze nie moze wydac legalnego pobytu jego drugiej zonie, bo europejskie prawo kaze bigamie.
W grudniu w pewnej wloskiej szkole rodzice wyznania islamskiego wniesli protest do dyrekcji o usuniecie ze szkoly choinki i szopki, bo to kloci sie z ich wyznaniem!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3845
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 19:11
no to ja znam jednego ma tutaj w miescie zone mloda, maja pizzerie mieszkaja razem a o jakies 60 km. stad druga zonka z dzieciakami starsza juz babka jedna doskonale wie o drugiej itd. no coz jesli ich stac aby utrzymac kilka zon to dla nich to normalne
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 225 dni temu Posty: 24 Skąd: Chojnice
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 163
Włosy: blond ^^
Stan: panna ;]
Partner: Daniel :*
Wysłany: 2008-04-05, 14:25
Własnie tak śledze Wasz temat i od razu przypomniałąm sobie o mojej bardzo dobrej kolezance ze szkoly. Otóż ona pojechała w zeszłe wakacje do Niemiec, do rodziny i poznała tam araba! jest w nim zabujana, chodza ze soba juz prawie rok, i wyobrazacie sobie ze ona chce jechac do niemiec i zamieszkac z nim? nie rozumiem jej, mowie jej ze to jakies dziwne zeby arab wytrzymał 3 miechy bez seksu [ oni sie widza raz na 2 -3 miesiace, zalezy kiedy jest w wolne w szkole i kiedy moze pojechac do niego ]. Dla mnie to jest pewne ze on ja zdradza, a ona nie chce w ogole o tym slyszec. W ogole on chyba chce ją zabrać do Libanu czy gdzieś, żeby poznała jego rodzinę, ale boje sie, że jak juz pojedzie to nie wróci. Niewiem juz jak mam z nia rozmawiać nie chce zeby ona z nim byla bo sie martwie o nia itp, podsunelam jej kilka artykulow o arabach i ich kontaktach z kobietami itp. owszem przeczytala, ale ona sądzi ze ten jej nie jest taki. niewiem co robic.
Asiiia, ona jest naiwna i nic nie wie,ale niech jedzie bardzo szybko wroci.
madzia, ohhh znam tez takie przypadki.
Nuvola, to z tym chodzenie z tylu z siatami to tylko te chusiane tak chodz,ale i stare teraz oni sa bardziej moderni wiec tak sie te babki juz nie daja,ale sa przypadki takie jak mowisz.
Mojego Ex mama nawet nie wiedzilam kiedz oni sie doklanie urodzili powiedzilam-wtedz kiedz padal snieg
U nich jak sie dziecko rodzi to musi najstarsz z rodziny isc do meldunkowego a jak mu sie zachce isc za 4 lata to tak pozniej maja wpisane stary dziad a mowie ze ma 18-nascie
hmm pierwszy raz slysze ale na takich typowych zadupiach jest tak ze kobieta ma otowr w pizamie ale przewaznie przy mezu moze byc naga,to nie ma nic do rzeczy.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 37 dni temu Posty: 56 Skąd: Poznań / okolice
Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 21:34
bylam pare razy w turcji, tunezji i dla turystek to sa oni nachalni bardzo
ale ja akurat lubie te kraje , nie wiem jakies chyba zboczenie mam .
ale nie umialabym sie jakos w turku zakochac bo zostaly we mnie jakies takie zle mysli po przeczytaniu paru ksiazek i opisywaniu w nich jak oni traktuja kobiety , kobiety nie maja tam niekiedy zadnych praw, chociaz moze w niektorych regionach jest lepiej sama nie wiem
szisza, a skad Ty mozesz teraz wiedziec,ze nie potrafilabys sie w Turasie zakochac facet,facetem a moim zdaniem milosc jest silniejsza.Nigdy nie mow nigdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum