Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
religia muzulmanska
Autor Wiadomość
Dorotea 
Zapach lata:)

Informacje:
Dołączyła 218 dni temu

Profil:
Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-04, 12:51   

Niestety ludzie wyznający daną religię nie zawsze stosują się do jej przykazań i żyją tak jak nakazuje.
Koleżanka była w Turcji.
Turcy byli nachalni, podrywali turystki i nawet wyzwalali agresję gdy odmawiała spotkań.
Wielu było żonatych i posiadało dzieci.
Ale to widocznie nie przeszkadzało im w takim zachowaniu

REKLAMA

niki 

Informacje:
Dołączyła 482 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-04, 12:52   

religia nie ma dla mnie znaczenia, kto co wyznaje, ale tym zwyczajnie brakuje zwykłej kultury

madzia 

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 14:15   

Dorotea napisał/a:
Wielu było żonatych i posiadało dzieci.
dla nich to nie ma najmniejszego znaczenia-tak jak piszesz.
On jak chce do ciebie podejsc i zagadać to zrobi to choćby sie walilo i paliło.
Nie obchodzi ich tez to, ze dana kobieta ma meza...

Ile ja razy slyszalam od kurda zebym z nim zamieszkala, nie bede musiala pracowac, bedzie jak w raju itd. itd. przy moim P. takie teksty :roll: albo wprost do niego.

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Nuvola 

Informacje:
Dołączyła 44 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 17:18   

madzia napisał/a:

Ile ja razy slyszalam od kurda zebym z nim zamieszkala, nie bede musiala pracowac, bedzie jak w raju itd. itd. przy moim P. takie teksty :roll: albo wprost do niego.

ja juz widze ten raj.
Czesto widze pana idacego przodem a za nim kilka krokow kobieta z dziecmi ubrana od stop do glow w czarne szaty zakrywajace cala postac(cholerka byl srodek lata i straszny poludniowy upal!)
Kobiety za kierownica to rzadkosc. Poznana przeze mnie marokinka , nie potrafila czytac ani pisac, bo rodzice wyslali do szkoly tylko jej braci, ta sama kobieta ma 2 corki, ale maz chce syna mimo, ze tutejsi lekarze mowia jej wprost, ze kazda nastepna ciaza dkla niej to zagrozenie jej zycia.
I na koniec w latach 90-tych w urzedzie emigracyjnym pamietam scene; kiedy policjant usilowal wytlumaczyc facetowi, ze nie moze wydac legalnego pobytu jego drugiej zonie, bo europejskie prawo kaze bigamie.
W grudniu w pewnej wloskiej szkole rodzice wyznania islamskiego wniesli protest do dyrekcji o usuniecie ze szkoly choinki i szopki, bo to kloci sie z ich wyznaniem!!

Chcecie wiecej przykladow?

madzia 

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 19:11   

no to ja znam jednego :-) ma tutaj w miescie zone mloda, maja pizzerie mieszkaja razem a o jakies 60 km. stad druga zonka z dzieciakami starsza juz babka :roll: jedna doskonale wie o drugiej itd. no coz jesli ich stac aby utrzymac kilka zon to dla nich to normalne :roll:

<bejbi2> www.bejbi.net <czirl1>

Asiiia 
Asiiia

Informacje:
Dołączyła 225 dni temu

Profil:
Imię: Asia
Wzrost: 163
Włosy: blond ^^
Stan: panna ;]
Partner: Daniel :*
Wysłany: 2008-04-05, 14:25   

Własnie tak śledze Wasz temat i od razu przypomniałąm sobie o mojej bardzo dobrej kolezance ze szkoly. Otóż ona pojechała w zeszłe wakacje do Niemiec, do rodziny i poznała tam araba! jest w nim zabujana, chodza ze soba juz prawie rok, i wyobrazacie sobie ze ona chce jechac do niemiec i zamieszkac z nim? nie rozumiem jej, mowie jej ze to jakies dziwne zeby arab wytrzymał 3 miechy bez seksu [ oni sie widza raz na 2 -3 miesiace, zalezy kiedy jest w wolne w szkole i kiedy moze pojechac do niego ]. Dla mnie to jest pewne ze on ja zdradza, a ona nie chce w ogole o tym slyszec. W ogole on chyba chce ją zabrać do Libanu czy gdzieś, żeby poznała jego rodzinę, ale boje sie, że jak juz pojedzie to nie wróci. Niewiem juz jak mam z nia rozmawiać <bezradny> nie chce zeby ona z nim byla bo sie martwie o nia itp, podsunelam jej kilka artykulow o arabach i ich kontaktach z kobietami itp. owszem przeczytala, ale ona sądzi ze ten jej nie jest taki. niewiem co robic.

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [6]
Wysłany: 2008-04-10, 08:34   

Asiiia, ona jest naiwna i nic nie wie,ale niech jedzie :-/ bardzo szybko wroci.

madzia, ohhh znam tez takie przypadki.

Nuvola, to z tym chodzenie z tylu z siatami to tylko te chusiane tak chodz,ale i stare teraz oni sa bardziej moderni :-P wiec tak sie te babki juz nie daja,ale sa przypadki takie jak mowisz.
Mojego Ex mama nawet nie wiedzilam kiedz oni sie doklanie urodzili :-? powiedzilam-wtedz kiedz padal snieg :mrgreen: :mrgreen:
U nich jak sie dziecko rodzi to musi najstarsz z rodziny isc do meldunkowego a jak mu sie zachce isc za 4 lata to tak pozniej maja wpisane :shock: stary dziad a mowie ze ma 18-nascie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

niki 

Informacje:
Dołączyła 482 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:46   

a to prawda, że te tam arabki nie moga podczas sexu sciągac tych swoich kiecek i ze facet moze cos tam zrobić jej jak ściągnie?

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 21:10   

hmm pierwszy raz slysze :-| ale na takich typowych zadupiach jest tak ze kobieta ma otowr w pizamie :-P ale przewaznie przy mezu moze byc naga,to nie ma nic do rzeczy.

szisza 

Informacje:
Dołączyła 37 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 21:34   

bylam pare razy w turcji, tunezji i dla turystek to sa oni nachalni bardzo :-/
ale ja akurat lubie te kraje , nie wiem jakies chyba zboczenie mam .
ale nie umialabym sie jakos w turku zakochac bo zostaly we mnie jakies takie zle mysli po przeczytaniu paru ksiazek i opisywaniu w nich jak oni traktuja kobiety , kobiety nie maja tam niekiedy zadnych praw, chociaz moze w niektorych regionach jest lepiej :-/ sama nie wiem :-|

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 211 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-11, 21:51   

szisza, a skad Ty mozesz teraz wiedziec,ze nie potrafilabys sie w Turasie zakochac :?: :-/ facet,facetem a moim zdaniem milosc jest silniejsza.Nigdy nie mow nigdy.

Odpowiedz do tematu