Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 366 dni temu Posty: 174
Profil:
Wysłany: 2007-11-03, 19:02 randka marzeń
mam nadzieje ze znow nie powtorzyłam tematu..
dzis spytałam chłopaka jak wyglada jego randka marzen taka och i ach ma mi wieczoremodp;)to mu zorganizuje taka bo lubie sprawiac przyjemność;) a wasza randka jak wygladała?czy jaka chcecie zeby byla?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 379 dni temu Posty: 172 Skąd: Sanok
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167
Włosy: jasne
Wysłany: 2007-11-03, 23:15
moja pierwsza randka wygladala tak ze kolega czekal na mnie pod szkola z roza a potem lzilismy pol nocy..a potem najlepsze sa rozstania pod klatka (bo mieszkam w bloku).. bo nie wiadomo jak sie pozegnac.. Nie jest to randka marzen ale taka jest rzeczywistosc:D a randka z marzen..? zadne restauracje.. chcialabym taka randke miec na plazy..a ze mieszkam w Bieszczadach to pewnie nie ma szans:D
_________________ ..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..
nasze randki? standardowe piwko w knajpce, festyn, spacer z psem potem już przesiadywaliśmy w domu albo u mnie albo u Niego, a potem to już zamieszkaliśmy razem i randki się skończyły
wymarzona? ciężko powiedzieć, bo już o typowych randkach nie marzę i ciężko mi sobie taką wyobrazić.
Informacje: Dołączyła 440 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-11-06, 23:00
kululina napisał/a:
mam nadzieje ze znow nie powtorzyłam tematu..
dzis spytałam chłopaka jak wyglada jego randka marzen taka och i ach ma mi wieczoremodp;)to mu zorganizuje taka bo lubie sprawiac przyjemność;) a wasza randka jak wygladała?czy jaka chcecie zeby byla?
Powiem Ci, że nie ma idealnej randki
Zawsze coś się zmienia, a wychodzi inaczej.
Na mój gust to standardowe randki już nie robią wielkiego wrażenia, ale jak by jakieś szalone rzeczy by się wyprawiało ...
calineczka, no to musiało być fajnie
opowiesz coś o tym?
Pomine wygląd ( jeszcze w miarę ) ale zachowanie jak dla mnie tak dziecinne , że masakra no kompletnie nie moja bajka ( do tego porownywanie do bylego ) tak więc kiedy po jednym napoju co by nie uciec od razu żegnalismy sie i zapytał kiedy się jeszcze spotkamy chociaz rozmowa się nie kleila w ogole) odpowiedziałam , że ja się odezwę i.....do dzisiaj się nie odezwałam ( jak widać święta nie jestem )
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 332 dni temu Posty: 198 Skąd: Krakow
Profil: Imię: Agnieszka
Wzrost: 158
Stan: panna
Partner: Rico
Wysłany: 2007-11-09, 13:01
wlasnie zaczal sobie padac snieg.. i taka mala randka marzen bedzie psacer w tym sniegu nie wiele a moze dac takie szczescie, jak sie jest z ukochana osoba!1:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum