Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-27, 15:32
cerrata napisał/a:
leż oczywiście, z kimś oschłym na randkę bym nie poszła
ty to jestes normalnie najlepCiejsza cerratko
wymarzona randka... bylo juz kilak takich wymarzonych..zachody slonca nad morzem,kolacje w restauracjach..spacery,ale najlepsza byla (no moze to juz nie randka bo bylismy razem juz ponad 6 lat) nasza kapiel na golaska w morzu gdy bylismy na Majorce...mmm romantica wtedy bylo
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 427 dni temu Posty: 5875 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-27, 15:36
asia21_87 napisał/a:
wow to musiało być super,
sama kapiel byla super...ale gorzej bylo dojsc do hotelu w mokrych stringach i staniczku ...bez recznikow o 2 w nocy mielismy ubrania ale tez byly mokre..bo kapiel zaczelismy w ubrankach a skonczylismy nago
ale ja byki dzis wale..slowa gubie..trzy razy sie poprawaim ..poprawiam
Ostatnio zmieniony przez angik1683 2008-06-27, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 281 dni temu Posty: 1399 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-06-27, 15:52
Ja bym chciała żeby zrobił mi niespodzianke. Przyjechał wtedy kiedy nie będe się go spodziewała. Zabrała gdzieś daleko za miasto na piknik, potem oczywiści wspolny spacer wieczorem, rozmowy o nas, wygłupy, totalna beztroska!!
A potem małe na łonie natury
No ale mój nigdy nie wpadnie na to, żeby mi zrobić jakąkolwiek niespodzianke, po co?? On od razu przeszedł by pewno do ostatniego punktu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 240 dni temu Posty: 5830 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-06-27, 15:56
ja to podobnie jak malenka, chciałambym zeby ta druga pułówka przejeła inicjatywę, liczyłabym na jego spontzniczność.... a już gdzie by ,mnie zabrał i co byśmy robili uyuuuuuuuuuuu, działo by sie działo
a tak wogole to chciałabym na plaży.... jak wschodzi słońce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum